LIFE STYLE

LIFE STYLE

Back to business για τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Back to business για τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, που υποδέχθηκε τους πελάτες της στο νέο της κατάστημα. Η 55χρονη ηθοποιός του Sex and the City ανακοίνωσε το άνοιγμα του SJP της από την ναυαρχίδα της Sarah Jessica Parker Collection που βρίσκεται στην καρδιά του Μανχάταν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, διαβεβαιώνοντας τους πελάτες πως τόσο αυτή όσο και η ομάδα της ακολουθούν αυστηρές οδηγίες υγείας και ασφαλείας για να αποτρέψουν την εξάπλωση του κορωνοϊού εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ βρέθηκε στα εγκαίνια της νέας της μπουτίκ προκειμένου να εξυπηρετήσει πελάτες και νβα βεβαιωθεί ότι τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας

«Το χαρτί και η ταινία βγαίνουν και οι πόρτες μας ανοίγουν επίσημα στις 11 π.μ. στην 31 West 54th Street» έγραψε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μαζί με μία φωτογραφία από το νέο κατάστημα που διαθέτει γυάλινα ράφια από το δάπεδο μέχρι την κορυφή για την έκθεση των παπουτσιών και πολύχρωμα τραπέζια.

Τυχεροί οι πελάτες που εξυπηρετήθηκαν από την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

 

«Ενώ θα θέλαμε να γεμίσουμε κάθε σπιθαμή της νέας μας λαμπερής μπουτίκ με κάθε έναν από εσάς, θα λάβουμε κάθε απαραίτητη προφύλαξη ασφαλείας για να διατηρήσουμε τους πελάτες μας ασφαλείς» πρόσθεσε. «Επισκεφθείτε τον σύνδεσμο στο βιογραφικό μου για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις νέες διαδικασίες και τα πρωτόκολλα για αγορές στο κατάστημα και παραλαβές. Ανυπομονούμε να δούμε μερικούς από εσάς αύριο, από μια ασφαλή κοινωνική απόσταση, φυσικά».

Με λουκ που δεν θα περιμέναμε ποτέ από την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Την Τρίτη, η ηθοποιός- που πλέον δηλώνει και παραγωγός σόου γνωριμιών- ήταν εκεί προσωπικά για να υποδεχτεί τους πελάτες και να τους βοηθήσει στις αγορές τους, φορώντας ένα μαύρο μάξι καφτάνι και αστραφτερά φλατ πέδιλα – ένα λουκ που ομολογουμένως δεν μας έχει συνηθίσει – και φυσικά μάσκα προσώπου.

Σε γυάλινες προθήκες εκτίθενται οι πολύχρωμες γόβες της Sarah Jessica Parker Collection

Η ιστοσελίδα της SJP Collection αναφέρει ότι μόνο τρεις πελάτες θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους στην μπουτίκ ταυτόχρονα για να αποτραπεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για το προσωπικό και οι εργαζόμενοι θα παρέχουν απολυμαντικό χεριών καθώς και την επιβολή ασφαλών κανόνων κοινωνικής απόστασης.

Τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό

Χθες, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δημοσίευσε ένα δεύτερο στιγμιότυπο για να προωθήσει το μεγάλο άνοιγμα της μπουτίκ της: «Οι πόρτες είναι ανοιχτές. Οι μάσκες έχουν φορεθεί. Τα παπούτσια έχουν μπει στα ράφια. Έτοιμοι για εξυπηρέτηση» έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που την δείχνει να φορά ένα κομψό μαντήλι ως μάσκα την ώρα που οργανώνει τα αποθέματα στην αποθήκη.

Στιγμιότυπο από την οργάνωση της αποθήκης

Οι θαυμαστές και οι πελάτες της διάσημης ηθοποιού μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Καλή τύχη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ» έγραψε κάποιο με έναν άλλον να προσθέτει «Πόσο θα ήθελα να είμαι στην Νέα Υόρκη. Τα παπούτσια σου είναι εκπληκτικά».

Ένας εντυπωσιακός χώρος με έντονα χρώματα

Ο επίσημος λογαριασμός στο Instagram της αλυσίδας καταστημάτων της, αναφέρθηκε επίσης στα εγκαίνια της νέας μπουτίκ, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες του κομψού εσωτερικού του με ένα μήνυμα από την ίδια την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

«Κάποιος να με τσιμπήσει» έγραψε στην λεζάντα η ηθοποιός προσθέτοντας πως ο χώρος είναι τόσο «γοητευτικός» και «τόσο κοντά στις καρδιές μας». Να σημειωθεί πως η αλυσίδα έχει καταστήματα στο Λας Βέγκας, την Ουάσινγκτον, τον Καναδά, το ντουμπάι και το Αμπού Ντάμπι.

Φωτογραφίες: Splash News, Instagram/Sarahjessicaparker

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικί . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στην Πάτρα, με την σκόνη να έχει απομονώσει την πόλη, αφού ο ορίζοντας είναι τελείως κλειστός και χάθηκαν στην κυριολεξία, η Ναύπακτος, η Παλιοβο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
Image
Image

Search