LIFE STYLE

LIFE STYLE

«Νιώθω σαν να πεθαίνω, σαν να με τρώει το μωρό»

Η YouTuber Nicole Thea δεν πέθανε φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της, αναφέρει σε δήλωσή της η οικογένειά της.

Η 24χρονη, που πέθανε το πρωί του Σαββάτου, ήταν 8 μηνών έγκυος και κατέγραφε και εξιστορούσε στους 160.000 ακόλουθους που είχε στο Instagram και τους σχεδόν 90.000 συνδρομητές στο YouTube το χρονικό της εγκυμοσύνης της.

Σε βίντεο που δημοσίευσε την 1η Ιουλίου, μίλησε για το «χειρότερο πράγμα για την εγκυμοσύνη μου», λέγοντας: «Νιώθω σαν να πεθαίνω».

Η αιτία του θανάτου της δεν έχει ανακοινωθεί, ωστόσο η Metro.co.uk ανέφερε ότι δεν συνέβη κατά τον τοκετό και ισχυρίζεται ότι η οικογένεια μπορεί να αποφασίσει να ανακοινώσει περαιτέρω λεπτομέρειες αργότερα.

Η Thea, που πριν γίνει influencer ήταν street dancer, δημοσίευσε ένα βίντεο για τη «συναισθηματική» εγκυμοσύνη της λίγες μέρες πριν από τον θάνατό της, αστειευόμενη ότι ένιωθε σαν «το μωρό να με τρώει».

«Είμαι πιο συναισθηματική. Κυριολεκτικά θα μπορούσα να είμαι καλά ένα λεπτό και μετά το επόμενο δευτερόλεπτο να κλαίω. Έχω μια καλή εγκυμοσύνη, αλλά τα συναισθήματα είναι πάρα πολλά. Είμαι τόσο λαχανιασμένη 27/4. Θα περπατούσα από εδώ μέχρι το τέλος του δωματίου και θα ένιωθα σαν να πεθαίνω. Νιώθω ότι το μωρό με τρώει», είπε συγκεκριμένα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην Πάτρα, στην περιοχή Σαμακιά. Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Ενώ ζητήθηκε και . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συνεχίζεται στην Πάτρα η προσπάθεια για την διευκόλυνση στην μετακίνηση των ατόμων με αναπηρίες, παρά τα εμπόδια που βάζουν οι πολίτες, με το νέο διοικητικό συμβούλιο της Περιφερει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Τρίτη 30/04/2024: 9.00 – 14.00 και 17.30 – 21.00Μεγάλη Τετάρτη 01/05/20 . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα 13χρονο αγόρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όταν χτυπήθηκε άγρια από συνομήλικό του από άλλο Γυμνάσιο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην Πάτρα, στην περιοχή Σαμακιά. Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της Αστυν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Τρίτη 30/04/2024: 9.00 – 14.00 και 17.30 – 21.00Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2024: 9.00 – 14.00 και
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, Μ. Τρίτη 30 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή της Εγλυκάδας. Λόγω των εργασιών από τις 8.30 π.μ. έως τις 2 μ.μ. θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην σ
Image
Image

Search