LIFE STYLE

LIFE STYLE

Το δημόσιο ευχαριστώ του Λευτέρη Λαζάρου στον Άκη Πετρετζίκη

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» στην ΕΡΤ ο Λευτέρης Λαζάρου.Ο γνωστός Έλληνας σεφ μίλησε -μεταξύ άλλων- και για το μέλλον που έχουν οι νικητές των τηλεοπτικών παιχνιδιών, ενώ μάλιστα έκανε μία ειδική αναφορά στην Άκη Πετρετζίκη, τονίζοντας πως είναι ο μόνος νικητής MasterChef στην Ελλάδα που έγινε ευρύτερα γνωστός

Πιο συγκεκριμένα ο Λευτέρης Λαζάρου είπε: «Δεν έχουμε επαφή με τον Άκη Πετρετζίκη γιατί είναι τελείως διαφορετικά τα προγράμματά μας. Νομίζω και ο ίδιος ότι είναι πολυάσχολος. Το κάνει πάρα πολύ ωραία αυτό που κάνει. Όταν κάναμε ένα βίντεο οι μάγειρες ότι επιστρέφουμε, ήταν παραγωγή δική του και δεν πήρε χρήματα προς τιμήν του. Ήταν μια εξαιρετική δουλειά που έκανε η ομάδα του και τον ευχαριστώ και μέσα από τη δική σας εκπομπή γιατί ήταν πολύ σημαντικό να κάνουμε αυτό το βίντεο και να πούμε ότι επιστρέφουμε».

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε αναλάβει την παραγωγή ενός βίντεο προκειμένου να γίνει ευρύτερα γνωστό ότι οι Έλληνες σεφ είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους πελάτες στα εστιατόρια τους μετά το lockdown του κορωνοϊού. Ανάμεσα στους σεφ ήταν ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Χριστόφορος Πέσκιας κ.α. Οι σεφ διαβεβαίωναν στο βίντεο ότι όλα θα γίνονται με πρώτο γνώμονα την ασφάλεια του πελάτη.

Το διαβάσαμε στο protothema

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search