LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η Νίκη Λυμπεράκη έγινε για πρώτη φορά μαμά

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε πριν λίγες ώρες η Νίκη Λυμπεράκη. Η παρουσιάστρια ειδήσεων του ΟPEN γέννησε την Πέμπτη με προγραμματισμένο τοκετό το πρώτο της παιδί και το αγοράκι έχει βάρος 3.800 γραμμάρια.

Διαρκώς στο πλευρό της δημοσιογράφου ήταν ο σύντροφός της, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Χατζόπουλος.

«Είναι και οι δυο πολύ ευτυχισμένοι και ανυπομονούν να επιστρέψουν στο σπίτι με το μωρό» ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Η Νίκη Λυμπεράκη αναμένεται να επιστρέψει στη συχνότητα του Οpen στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων από το φθινόπωρο καθώς διευθετήθηκαν τα όποια ζητήματα είχαν προκύψει.

«Παιδιά, ο Πανούλης μας. Από χθες ο κόσμος όλος!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε η Νίκη Λυμπεράκη αποκαλύπτοντας με τον τρόπο αυτό και το όνομα που θα πάρει το μωράκι της.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Το δικαστήριο δε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.Το ακριβές επίκεντρο εντοπίζεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά των Στροφάδων. Νωρίτερα, το αυτόματο υπολογιστ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις αρχές του 2020 η Πάτρα ήταν πρωτοπόρος και τοποθέτησε σε πλατείες τις πρώτες ταΐστρες αδέσποτων ζώων, για σκύλους και γάτες, παραδίδοντας μαθήματα φιλοζωίας σε ολόκληρη την χώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
Image
Image

Search