LIFE STYLE

LIFE STYLE

Λένα Ζευγαρά: Δεν με ενδιαφέρει πόσο θα ζήσω αλλά πώς θα ζήσω

Σε μία ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λένα Ζευγάρα θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που την ακολουθεί πιστά σε κάθε live εμφάνισή της.

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια όπως αναφέρει στην ανάρτηση, για την ίδια αυτός είναι ο ορισμός της επιτυχίας, ενώ τόνισε με έμφαση ότι δεν την ενδιαφέρει πόσο θα ζήσει, αλλά πώς θα ζήσει.

Δείτε τι έγραψε στο Instagram:

«Πόσο ευλογημένη αισθάνομαι που ζω τέτοιες στιγμές πλάι σε σας! Κάθε live εμφάνιση μου και μία ξεχωριστή σελίδα στο βιβλίο της ζωής μου! Σας ευχαριστώ!! Μ’ αρέσει να ζω τη στιγμή! Δε με ενδιαφέρει πόσο θα ζήσω αλλά ΠΩΣ θα ζήσω! Αυτός είναι ο ορισμός της ευτυχίας για μένα!», έγραψε η Λένα Ζευγαρά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμα θα μοιράσει στους ιδιοκτήτες οικοπέδων, που δεν κόβουν τα χόρτα από τις ιδιοκτησίες τους, ο Δήμος Πατρέων, καθώς ο κίνδυνος φωτιάς ειναι αυξημένος και ο φόβος επέκτασεις π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε 24ωρη απεργία από τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 1 Μαΐου έως τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαΐου προχωρούν οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί και φωτορεπό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένας πολιτικός με πολύχρονη δράση, αποτελεσματικότητα και ουσιαστική προσφορά από όποιο μετερίζι και αν υπηρέτησε αναλαμβ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα σωματεία: 1) «Σύλλογος Σοκολατοριχτών Πάτρας» με διακριτικό τίτλο ‘‘Σοκολατορίχτες’’, 2) «Club Σοκολατοπόλεμος Πατρινού Καρναβαλιού» με διακριτικό τίτλο ‘‘Σοκολατομαχίε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμα θα μοιράσει στους ιδιοκτήτες οικοπέδων, που δεν κόβουν τα χόρτα από τις ιδιοκτησίες τους, ο Δήμος Πατρέων, καθώς ο κίνδυνος φωτιάς ειναι αυξημένος και ο φόβος επέκτασεις πυρκαγιών εντός κατοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε 24ωρη απεργία από τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 1 Μαΐου έως τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαΐου προχωρούν οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί και φωτορεπόρτερ σε όλα τα ΜΜΕ.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένας πολιτικός με πολύχρονη δράση, αποτελεσματικότητα και ουσιαστική προσφορά από όποιο μετερίζι και αν υπηρέτησε αναλαμβάνει Πρόεδρος της Επ
Image
Image

Search