LIFE STYLE

LIFE STYLE

«Κάνω τα πάντα χωρίς να παραμορφώνομαι»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» βρέθηκε η Κάτια Δανδουλάκη, το πρωί της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για την εμφάνισή της και αποκάλυψε πως παραμένει το ίδιο λαμπερή και όμορφη εδώ και δεκαετίες«Το μεγάλο μυστικό είναι να μην παριστάνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι, να ξέρεις τι είσαι, να μην παραμορφώνεις τον εαυτό σου, να τον προσέχεις και να κάνεις τα πάντα γι’ αυτόν, χωρίς παραμορφώσεις… Είμαι κοκέτα γεννημένη, δεν είμαι γεννημένη ωραιοπαθής...», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν εξομολογήθηκε «Κάνω τα πάντα χωρίς να παραμορφώνομαι! Δεν πρέπει να είναι ταμπού καμία επέμβαση, καμία πλαστική. Ένα πρέπει να φοβόμαστε, να μην κάνουμε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε».Μάλιστα, η ίδια επεσήμανε «Κάνω υγιεινή διατροφή και γυμνάζομαι στο σπίτι μου».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μια ιστορική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, αφού ο Παναθηναϊκός υπέταξε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην καυτή έδρα του και προκρίθηκε στο Final Four της EuroLeague μετά από 12 χρόν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Ντόρτμουντ προκρίθηκε για τρίτη φορά στον τελικό του Champions League, ψάχνοντας το δεύτερο τρόπαιο εκεί όπου ηττήθηκε την προηγούμενη φορά, στο "Γουέμπλεϊ". Το 1-0 επί της Παρί . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το καθήκον του στο Game 5 στο ΟΑΚΑ, καθώς επικράτησε 81-72 της Μακάμπι και προκρίθηκε στο Final Four της EuroLeague. Ο Εργκίν Αταμάν ήταν ευτυχισμένος πο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η αναμονή έλαβε τέλος. Οριστικά. Μετά από δώδεκα (12) χρόνια, που έμοιαζαν να μην έχουν τέλος, ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι ξανά στο Final Four. Σε ένα παιχνίδι που οι άμυνες τσάκιζα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η σιέστα των πασχαλινών διακοπών ολοκληρώνεται και τα κόμματα αρχίζουν να ζεσταίνουν τις μηχανές τους ενόψει ευρωεκλογών. Ετσι και στην Πάτρα οι κομματικοί μηχανισμοί ετοιμάζουν τις εξορμήσεις τους,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Αχαΐας διοργανώνει  ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Πέμπτη 9η Μάϊου 2024 και ώρα 7:30 μμ το απόγευμα στο Θέατρο Επίκεντρο, Νόρμαν 16 και Αγίου Διονυσίου 36, στην Πάτρα με θέμα:  «ΕΥΡΩΠΗ:
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναβίωσε για άλλη μια χρονιά το έθιμο των ιπποδρομιών στον Άγιο Γεώργιο Μεσολογγίου. Με έξι κούρσες παρουσία εκατοντάδων θεατών οι οποίοι καταχειροκρότησαν τους συμμετέχοντες. Νωρίτερα στην  εκκλησία
Image
Image

Search