LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η συγγνώμη Ρουβά μετά τον σάλο για το παρκάρισμα στο Ηρώδειο

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η φωτογραφία που πόσταρε χθες το απόγευμα ο Σάκης Ρουβάς στο Instagram του, θέλοντας να προωθήσει το αυτοκίνητο εταιρείας με την οποία συνεργάζεται. Και προκάλεσε σάλο.

Στη φωτογραφία απεικονιζόταν ο ίδιος ο Σάκης Ρουβάς ενώ ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό του. «Έτοιμος για βόλτα», έγραφε στη λεζάντα του insta story, ποστάροντας μία φωτογραφία με τον ίδιο να έχει μόλις παρκάρει το αυτοκίνητο στην είσοδο του Ηρωδείου επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Η φωτογραφία κατέβηκε λίγο αργότερα, η αντίδραση του ΥΠΠΟ ήταν άμεση, ενώ, όπως τόνισε ο Σάκης Ρουβάς σε επόμενη ανάρτησή του, το ποστ έγινε χωρίς να το γνωρίζει η εταιρεία.

Η φωτογραφία του

Ολα ξεκίνησαν στο διαδίκτυο από την προωθητική ενέργεια που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία αυτοκινήτων με την οποία συνεργάζεται. Η φωτογραφία ήταν έξω από την κεντρική είσοδο στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, με τον Σάκη Ρουβά να γράφει σε ανάρτησή του «Έτοιμος για βόλτα» με χάσταγκ #mbambassador και #mercedesbenz, με τους χρήστες του διαδικτύου να διαβάζουν πως «ο χρήστης Sakis Rouvas βρίσκεται στην τοποθεσία Odeon of Herodes Atticus».

Η ανακοίνωση του ΥΠΠΟ για τη διαφήμιση του Σάκη Ρουβά

Τη φωτογραφία του διαφημιστικού ανέβασε ο Σάκης Ρουβάς στον προσωπικό του λογαριασμό και μετά τα αρνητικά σχόλια «κατέβηκε» μέσα σε δύο ώρες.

Η αντίδραση του ΥΠΠΟ ήταν άμεση με την παρακάτω σημείωση: «Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από το Ν. 3028/2002 διατάξεις».

Η συγγνώμη του Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συνέβη και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε, και ανέβασε το βράδυ της Κυριακής την παρακάτω ανάρτηση, τονίζοντας πως το κλικ έξω από το Ηρώδειο έγινε χωρίς να το γνωρίζει η αυτοκινητοβιομηχανία με την οποία συνεργάζεται και ήθελε να κάνει το σχετικό προωθητικό.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής ο Σάκης Ρουβάς απολογήθηκε δημόσια γράφοντας: «Η συναυλία μου με τη Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο. Λυπάμαι που αυτή η στιγμή μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μία άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετική με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε.

Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε, καθώς ο σεβασμός μου στα μνημεία και στην πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος. Ζητώ συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συγκλονιστική ήταν, για μια ακόμη φορά, η Μαρία Καρυστιανού, η μητέρα της 20χρονης Μάρθης Ψαροπούλου, που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη, στην ομιλία της στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο fb, στον απόηχο του Πατρινού Καρναβαλιού: Μετά το ξεφάντωμα, ώρα για αναστοχασμό κ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς, Σία Αναγνωστοπούλου, έκανε μια ιδιαίτερη ανάλυση, εν είδει σχολίου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την τακτική της ΝΔ και τα πολιτικά αντ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός έχει ως βασική επιλογή στην δεξιά πλευρά της άμυνας τον Ροντινέι, έχει κλείσει ήδη για το καλοκαίρι τον Πορτογάλο Κοστίνια από τη Ρίο Άβε, αλλά στην Βραζιλία τον συνδέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά ξέσπασε σε σταθμευμένο όχημα στην συμβολή των οδών Ηλείας και Γερμανού στην Πάτρα, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας. Στο σημείο σπεύδει πυροσβεστική και αστυνομία. Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων:  Η μεγάλη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού, του Καρναβαλιού τηςΕλλάδας, έφθασε στο τέλος της.Όλες οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με επιτυχία και ειδικά το τελευταίοτριήμερο, κατ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η περιφερειακή παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» με επικεφαλής τον Κώστα Καρπέτα,θέτει τρία σημαντικά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλοακ
Image
Image

Search