LIFE STYLE

LIFE STYLE

Δανάη Παππά: Γιατί έφυγα από τις «8 λέξεις»

Για την επιλογή της να φύγει από την τηλεοπτική σειρά «8 λέξεις» μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2night Show» η ηθοποιός Δανάη Παππά.

«Ναι είναι τρεις εβδομάδες που έχω φύγει από τις "8 Λέξεις". Είναι πολύ ωραία που είμαι στην Ελλάδα, που είμαι στην Αθήνα… Μου είχε λείψει λίγο να ασχολούμαι με τον εαυτό μου, να κάνω πράγματα για μένα, να μην έχω να ξυπνήσω το πρωί να προλάβω ένα αεροπλάνο» είπε.

Η όμορφη ηθοποιός δήλωσε ότι ήταν δική της επιλογή.

«Πήγαινα κάθε εβδομάδα στην Κύπρο. Ήταν δική μου επιλογή να φύγω από τις "8 Λέξεις". Και στην προηγούμενη σειρά που ήμουν ήταν πάλι στην Κύπρο. Όλη μου η οικογένεια είναι στην Ελλάδα. Μου έλειπε να είμαι στο σπίτι μου. Να ξυπνάω το πρωί και το περιβάλλον γύρω μου να είναι γνώριμο» ανέφερε η Δανάη Παππά.

Η Δανάη Παππά είναι ερωτευμένη στο στο πλευρό του Λάμπρου Λάζαρη.

«Έχω μια πολύ ωραία σχέση και το ζω! Γιατί, όχι; Αφού νιώθω άνετα με αυτό. Το απολαμβάνω! Δεν με νοιάζουν τα κακά σχόλια, δεν με ακουμπάνε. Μένουμε μαζί. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω».

Η ηθοποιός μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που έχει κατά καιρούς δεχθεί.

«Έχει τύχη να πάρω τη μαμά μου τηλέφωνο, επειδή κάποιος είπε κάτι κακό για μένα. Αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, μην το πεις καθόλου Εκείνη τη στιγμή πληγώνεσαι και λες γιατί να μπεις στη διαδικασία να γράψει κάποιος κάτι άσχημο. Πολλές φορές αυτό συμβαίνει, γιατί δεν έχουν δική τους προσωπική ζωή. Επειδή σε βλέπουν στην τηλεόραση, νομίζουν ότι έχουν άποψη για οτιδήποτε κι αν κάνεις».

Αποκάλυψε ότι έχει μεγάλο όνειρο να φύγει για δουλειά στο εξωτερικό, έχει κάνει casting για μια ιταλική ταινία και περιμένει την απάντηση.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο χαλαρός έως ανύπαρκτος έλεγχος των γονέων προς τα παιδιά τους, η ανύπαρκτη έως χαλαρή επικοινωνία των γονέων με τα παιδιά τους, είναι σύμφωνα με τις έρευνες των τελευταίων ετών τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας 25χρονος αλλοδαπός που εργαζόταν σε πορτοκαλεώνα στην περιοχή του Λεήμανα Λακωνίας τραυματίστηκε θανάσιμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νεαρός βρισκόταν στο σίδερο σύν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμθηκε να δικαστεί ο 56χρονος παρουσιαστής εκπομπών που κατηγορείται για υποθέσεις εκβίασης δύο ατόμων μετά από δημοσιεύματα σε εφημ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία φρικιαστική ιστορία αναβίωσε χθες (22/04) στις δικαστικές αίθουσες στα Ιωάννινα, όπου στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ένας 44χρονος Αλβανός που φέρεται να δολοφόνησε ένα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα για το παρόν και το μέλλον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εξήχθησαν από την εξαιρετική επιστημονική ημερίδα με τον ευρηματικό τίτλο:Από τον ρεπόρτερ του 19ου   αιώνα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την ευκαιρία του επετειακού εορτασμού για τα 100 χρόνια ΤΕΕ, υλοποιείται μια πολυποίκιλη δράση ενημέρωσης του κοινού για την προσφορά του Επιμελητηρίου, φέρνοντας πιο κοντά το ΤΕΕ, τα Περιφερειακ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντικά θέματα που μεταξύ των άλλων αφορούν τη βελτίωση των υποδομών τηςΠεριφέρειας, αλλά και την αποτύπωση του κοινωνικού της έργου εγκρίθηκαν σήμεραΔευτέρα, 22 Απριλίου 2024, από την Περιφερειακή
Image
Image

Search