LIFE STYLE

LIFE STYLE

H Φαίη Σκορδά βόλτα με τον γιο της στη Γλυφάδα

Η Φαίη Σκορδά διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Η οικοδέσποινα του «Πρωινού» μπορεί να έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά της, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνια για να τον αφιερώσει στα παιδιά της.

Πριν λίγες ημέρες η γλυκιά μανούλα βρέθηκε με τον γιο της, Γιάννη στη Γλυφάδα για να κάνουν τη βόλτα τους.

Ο Γιάννης θέλοντας να εκμεταλλευτεί τον ηλιόλουστο καιρό, πήρε μαζί του και το ποδήλατο για να απολαύσει τη βόλτα, την ώρα που η μητέρα του έκανε τα ψώνια της στο μπακάλικο της γειτονιάς.

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε casual look για την έξοδό της, φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρες αρβύλες και μαύρη μάσκα.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε πως δεν επιθυμεί ο ψηφοφόροι των Σπαρτιατών να στραφούν στο κόμμα, καθώς είναι άκ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Π.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, υπό τον Περιφερει . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Οι Γιατροί του Νοσοκομείου Αιγίου επισημαίνουν την επικινδυνότητα του συνολικά και ιδιαίτερα στο χώρο των επειγόντων εξωτερικών ιατρείων καθώς και των εφημεριών ιδίως για τα χειρου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση: Η έναρξη λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων στην περιοχή μας αναδεικνύει καθημερινά την κυνική ομολογία της κυβέρνησης, ότι οι ασθενείς καλούνται να ξεπεράσουν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση: Η έναρξη λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων στην περιοχή μας αναδεικνύει καθημερινά την κυνική ομολογία της κυβέρνησης, ότι οι ασθενείς καλούνται να ξεπεράσουν τις τεράστιες αναμο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, για το θέμα των συμβασιούχων της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, το Σώμα ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, την ακόλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη  στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών  (ΚΕΔΜΟΠ -Χάρισε Ζωή) πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ο Αναπληρωτής Περιφερειά
Image
Image

Search