LIFE STYLE

LIFE STYLE

Θλίψη στην οικογένεια του πρίγκιπα William και της Kate Middleton

Δύσκολες στιγμές περνάει η οικογένεια του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, καθώς ο πολυαγαπημένος τους σκύλος Λούπο, πέθανε σε ηλικία εννέα ετών.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ανακοίνωσαν την απώλεια του Λούπο με μια φωτογραφία του και ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

«Δυστυχώς μέσα στο σαββατοκύριακο ο πολυαγαπημένος μας σκύλος Λούπο, πέθανε. Ήταν στην καρδιά της οικογένειάς μας τα τελευταία εννιά χρόνια και θα μας λείψει πολύ Ουι. & Κ». έγραψαν στο μήνυμά τους ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του.

Το αγγλικό κόκερ σπάνιελ ανήκε στον Michael και την Carol Middleton, τους γονείς της Kate, οι οποίοι το χάρισαν στο ζευγάρι το 2011. Ο Λούπο φέρεται μάλιστα να βοήθησε τον William και την Kate να διαλέξουν όνομα για τον πρίγκιπα George.

Όπως είχε ειπωθεί, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είχαν γράψει ονόματα σε χαρτάκια και τα σκόρπισαν στο σπίτι και ο Λούπο ήταν εκείνος που διάλεξε το επίμαχο για το όνομα του νεογέννητου πρίγκιπα.

Μετά τη γέννηση του πρίγκιπα George το 2013, ο πρίγκιπας William είχε πει για τον Λούπο: «Προτεραιότητές μου είναι η Kate και ο George και φυσικά ο Λούπο.»

Ο Λούπο ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο παλάτι και έχει απαθανατιστεί συχνά μαζί με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search