LIFE STYLE

LIFE STYLE

Καλογρίδη: Η σχέση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει

Καλεσμένη στο Dot βρέθηκε η Νατάσα Καλογρίδη, το μεσημέρι του Σαββάτου, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στον ΣΚΑΪ. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην πολυσυζητημένη σχέση που διατηρούσε με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Ειδικότερα, η Νατάσα Καλογρίδη τόνισε χαρακτηριστικά πως «η σχέση με αυτή τη συγκεκριμένη προσωπικότητα, ήταν μια σχέση πνευματική και δε θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει. Η σχέση μας πλέον δεν είναι καθημερινή».

«Είναι ένας άνθρωπος που σου εξελίσσει το πνεύμα και σε ταξιδεύει και σε φτάνει μέχρι και την έκσταση την πνευματική» πρόσθεσε η ηθοποιός. «Γιατί τολμώ να πω ότι με έφτασε μέχρι και σε αυτό το σημείο».

«Δε με ενδιέφερε τι συνέβαινε γύρω από τη σχέση μας, εμένα με ενδιέφερε τι συνέβαινε με εμάς. Δεν έμπαινα καν στην υπόλοιπη τρέλα. Η σχέση μας δεν έχει σταματήσει. Έχει πάρει μια άλλη μορφή» συμπλήρωσε η Νατάσα Καλογρίδη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γεμάτοι με ξερά χόρτα και κλαδιά που δημότες κλαδεύουν από τις αυλές και τους κήπους τους τα περιβόλια τους, έχουν γεμίσει τα σημεία περιμετρικά των κάδων, ακόμα και δίπλα από παιδ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 45χρονος που κατηγορείται για το θάνατο του 65χρονου Γερμανού στα Φέρμα Ιεράπετρας. Με τη διαδικασία τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε στη διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας παραγγελία προκειμένου να διενεργηθεί πειθαρχική ευθύνη της Εισαγγελέως Πρωτ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον δρόμο προς τη φυλακή έδειξε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 48χρονο που καταδικάστηκε τελεσίδικα επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά και εξύβρισε μία νεαρή γυναίκα, μέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δράσης της, που βρίσκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search