LIFE STYLE

LIFE STYLE

Αντρίκος Παπανδρέου: Σπάνια εμφάνιση με την σύζυγό του Μαριάνθη Αλεξίου

Ο Αντρίκος Παπανδρέου και η Μαριάνθη Αλεξίου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της κοσμικής Αθήνας, που όμως αποφεύγει τις συχνές δημόσιες εμφανίσεις, καθώς προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους και την προσωπική του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Αντρίκος Παπανδρέου είναι το τέταρτο παιδί του Ανδρέα Παπανδρέου και της Μαργαρίτας Παπανδρέου, που γεννήθηκε το 1959 στο Σαν Φρανσίσκο.

Μπορεί η οικογένειά του να βρισκόταν συνεχώς στο προσκήνιο τόσο για την πολιτική της δραστηριότητα όσο και για τις προσωπικές τους σχέσεις, όμως ο Αντρίκος πλέον έχει διαλέξει διαφορετικό δρόμο. Είναι Πανεπιστημιακός και μετρά δεκάδες διακρίσεις στο χώρο της εκπαίδευσης.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr τους απαθανάτισε στο κέντρο της πόλης, την ώρα που απολάμβαναν τη βόλτα τους στο Ζάππειο.

Ο Αντρίκος Παπανδρέου και η Μαριάνθη Αλεξίου, με casual look και οι δύο, ήταν πολύ διακριτικοί όπως συνήθως.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λεβερκούζεν αρνήθηκε να λυγίσει και στο Λονδίνο και με το 1-1 που απέσπασε στο 89' κόντρα στην Γουέστ Χαμ, προκρίθηκε στους "4" του Europa League μένοντας αήττητη για 44ο διαδοχι . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το τρελό ταξίδι της Άστον Βίλα τη φετινή σεζόν δεν έχει σταματημό. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι εντυπωσιάζει στην Premier League όπου είναι στην 4η θέση και διεκδικεί την έξοδο στο νέο . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση κακοποίησης ανήλικου από υπάλληλο του υπουργείου Πολιτισμού, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Σε ανακοίνωσή του, το ΥΠΠΟ σημειώνει πως ο υπάλ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,6 βαθμών σημειώθηκε στις 18:11 στην περιοχή Σουλουσαράι της επαρχίας της Τοκάτης (Ευδοκιάδα) της βόρειας Τουρκίας. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search