LIFE STYLE

LIFE STYLE

Γιώργος Μανίκας & Έλλη Γελεβεσάκη: Βόλτα με τον Άγγελο – Ιωάννη στη Γλυφάδα

Η Έλλη Γελεβεσάκη και ο Γιώργος Μανίκας γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν το 2010, τον Ιανουάριου του 2013 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Τον Σεπτέμβριο του 2014 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και βάφτισαν το γιο τους, Άγγελο – Ιωάννη.

Η σχέση τους όμως δεν είχε την καλύτερη κατάληξη αφού το καλοκαίρι του 2017 τράβηξαν χωριστούς δρόμους με μόνη τους επικοινωνία το παιδί τους.

Ωστόσο φαίνεται ότι το ζευγάρι έχει αφήσει τις άσχημες στιγμές στο παρελθόν και πλέον κάνει ότι καλύτερο για τον γιο του.

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr τους απαθανάτισε στη Γλυφάδα την ώρα που απολάμβαναν τη βόλτα τους με τον γιο τους.

Μάλιστα οι τρεις τους σταμάτησαν και σε έλεγχο της αστυνομίας πιθανόν για τα μέτρα προστασίας του κορωνοϊού και τα sms. Αργότερα η Έλλη Γελεβεσάκη έφυγε και ο Γιώργος Μανίκας με τον μικρό Άγγελο – Ιωάννη συνέχισαν τη βόλτα τους με άλλη παρέα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων, την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, ώρα 09:00, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση 1ης Τροποποίησης της από 01.08.2023 . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα 112 εστάλη στους κατοίκους της Χαλκιδικής, της Θεσσαλίας, της Μαγνησίας, της Λέσβου, των Σποράδων και της Βόρειας Εύβοιας, ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και εφεξής το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ 0794) της ΔΕ Ρίου του  Δήμου Πατρέων θα λειτουργεί  και απόγευ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων, την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, ώρα 09:00, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση 1ης Τροποποίησης της από 01.08.2023 (ΑΔΑ 6ΨΝΝΟΚΩΞ-ΡΣΘ)
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και εφεξής το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ 0794) της ΔΕ Ρίου του  Δήμου Πατρέων θα λειτουργεί  και απόγευμα με ωράριο Υπηρεσί
Image
Image

Search