LIFE STYLE

LIFE STYLE

Έκλεισε: ο Σάκης Τανιμανίδης πάει Φάρμα

Θετική εξέλιξη στις επαφές των δύο πλευρών που κατέληξαν σε συμφωνία και έτσι σύντομα ο παρουσιαστής θα βρεθεί σε νέα τηλεοπτική στέγη, αυτή του ΑΝΤ1, με σκοπό να παρουσιάσει τη Φάρμα που θα βγει από τον αέρα του σταθμού. Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο newsit.gr ο Σάκης Τανιμανίδης αποχώρησε από το Survivor και έτσι την παρουσίαση ανέλαβε ο Γιώργος Λιανός.

 

Ωστόσο ο Σάκης Τανιμανίδης εκτός από τον ΑΝΤ1 πολιορκήθηκε κι από άλλον τηλεοπτικό σταθμό, τον ALPHA, για το καινούργιο ριάλιτι που ετοιμάζουν, το Battle of the Couples, αλλά τελικά αρνήθηκε να το παρουσιάσει αφήνοντας έτσι το ρόλο αυτόν στον Παναγιώτη Βασιλάκο.

 

Ο κύριος λόγος λοιπόν όπως φαίνεται της άρνησής του στον ALPHA ήταν γιατί επέλεξε να παρουσιάσει τη Φάρμα που ετοιμάζουν στο κανάλι του Αμαρουσίου. Αν και είχαν ακουστεί κι άλλα ονόματα για την παρουσίασή της, όπως πρώτα είχαμε αποκαλύψει στο newsit.gr τα στελέχη του ΑΝΤ1 έκαναν επαφές με τον Σάκη Τανιμανίδη, στις οποίες όπως φαίνεται πείστηκε ότι το ριάλιτι επιβίωσης που ετοιμάζουν θα κερδίσει τους τηλεθεατές με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε συμφωνία. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου λοιπόν «έκλεισαν» πως ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι ο παρουσιαστής της Φάρμας που θα βγει από τον ΑΝΤ1 και το μόνο που απομένει είναι να «πέσουν» οι υπογραφές, αλλά θεωρείται ως τυπική διαδικασία. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στα τέλη του επόμενου μήνα και μέσα στον Μάρτιο ο Σάκης Τανιμανίδης να υποδεχτεί στη Φάρμα του ΑΝΤ1 τους τηλεθεατές συστήνοντας τους παίκτες που θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε πολύ σκληρές δοκιμασίες… εκτιμώντας τις αξίες της φύσης…

 

newsit

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ σε κεντρικό σημείο του Πύργου που είχε σαν αποτέλεσμα ένας νεαρός να μεταφερθεί με τραύματα στο κεφάλι στο γενικό νοσοκομείο του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search