LIFE STYLE

LIFE STYLE

Τηλεθέαση: Σάρωσε το «Master Chef»

 

Αναμενόμενο. Φάνηκε από την Παρασκευή ότι πλέον το «Master Chef» κολυμπά στα βαθιά νερά του ριάλιτι. Με κυβερνήτη τον Ιωάννη, ο οποίος έχει κάνει και τους πλέον σκληροπυρηνικούς τηλεθεατές του συγκεκριμένου είδους να τρίβουν τα μάτια τους και να μην πιστεύουν στ’ αυτιά τους με αυτά που ακούνε, το ριάλιτι άγγιξε το 30% τηλεθέασης το δυναμικό κοινό. Το εντυπωσιακό είναι ότι τέτοια ποσοστά δεν σημειώνονται στην prime time του Σαββάτου, καθώς οι περισσότεροι στρέφονται στις συνδρομητικές πλατφόρμες, ωστόσο όπως φάνηκε, το περιεχόμενο ήταν πολύ ελκυστικό για να το αγνοήσεις.

 

Και είναι γεγονός ότι η αναμέτρηση της χθεσινοβραδινής αποχώρησης ήταν κάτι παραπάνω από έντονη…

Χριστίνα Παπαοικονόμου, Μαρία Λαζαρίδου και Κωστής Αλεξάκης διαγωνίστηκαν αντιγράφοντας πέντε εξαιρετικά πιάτα για να επικρατήσει ο καλύτερος. Δύσκολη δοκιμασία, πολλές αστοχίες, ασφυκτική πίεση του χρόνου και πολλά απρόοπτα, με τον εξώστη να σιγοντάρει και να πυροδοτεί ένα ήδη τεταμένο κλίμα.

 

Η χαμένη της βραδιάς ήταν η Χριστίνα η οποία συγκέντρωσε μόλις 17 βαθμούς καθώς οι παρασκευές της ήταν ελλιπείς και σε κάποιες περιπτώσεις, όπως ανέφεραν οι κριτές, δεν τρώγονταν. Ο Κωστής πέτυχε 21 βαθμούς και η Μαρία 27 βαθμούς. Από το ριάλιτι αποχώρησε η Χριστίνα Παπαοικονόμου με τα μέλη της Μπλε ομάδας να αναφέρουν, ότι η συγκεκριμένη αποχώρηση ήταν άδικη και όλα ξεκίνησαν από τον αρχηγό και μη εξαιρετέο Ιωάννη, ο οποίος την πρότεινε. Ακολούθησαν αντεγκλίσεις και κλάματα στο πλατό και την Δευτέρα πλέον η μάχη πίσω από τους πάγκους και μέσα στο σπίτι συνεχίζεται.

 

Επικράτηση Μάνεση, Γερμανού, Πετρετζίκη και Βουγιουκλάκη!

Στο υπόλοιπο τηλεοπτικό μενού, η συνταγή μάλλον έχει σταθεροποιηθεί για τα καλά με τον Alpha να περπατάει χαλαρά στην κορυφή από το πρωί ως το απόγευμα με τρεις εκπομπές. Συγκεκριμένα το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και τον Νίκο Μάνεση, το «Καλύτερα δε γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού και το «Kitchen Lab» με τον Ακη Πετρετζίκη πάτησαν κορυφή με ποσοστά 19,1%, 20% και 17% αντίστοιχα αφήνοντας πολύ πίσω τους ανταγωνιστές τους.

 

Συνεχίζει την καλή πορεία του το «Ελα χαμογέλα» με την Σίσσυ Χρηστίδου στο Open το οποίο πέτυχε μέσο όρο 15,2%. Το απόγευμα οι περισσότεροι παρακολούθησαν το «Πιο λαμπρό αστέρι» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στον ΑΝΤ1.

 

Το βράδυ η αξέχαστη εθνική μας σταρ με το «Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο» έφτασε το 12% ενώ η Ελένη Βιτάλη στο «Σπίτι με το Mega» πέτυχε ποσοστό 7,3%.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ελλείψεις παρουσιάζονται ακόμη και στα φάρμακα της εποχής, που δεν είναι άλλα από τα αλλεργιογόνα είτε σε χάπια, είτε σε αλοιφές, με όσους νοσούν να ψάχνουν την θεραπεία τους από φ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
Image
Image

Search