LIFE STYLE

LIFE STYLE

Τριγμοί στο Μπάκιγχαμ μετά την αποχώρηση Χάρι και Μέγκαν – Τετάμενες οι σχέσεις με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η οριστική αποχώρηση του Χάρι και της Μέγκαν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα συνοδεύτηκε από αναταραχές στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ και οι σχέσεις με την βασίλισσα Ελισάβετ φέρονται να είναι τεταμένες.

 

Δείγμα αυτού φαίνεται πως είναι και η ανακοίνωση σε δραματικούς τόνους από το Μπάκιγχαμ ότι ο Χάρι και η Μέγκαν δεν μπορούσαν να συνεχίσουν με «τις ευθύνες και τα καθήκοντα που συνοδεύουν μια ζωή δημόσιας υπηρεσίας».

 

Με τη σειρά του το ζεύγος σε νέα ανακοίνωση έκανε λόγο ότι θα εξακολουθήσουν να «ζουν μια ζωή υπηρεσίας» εκτός της βασιλικής πτυχής και πρόσθεσαν εμφατικά: «Η υπηρεσία είναι καθολική».

 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από αξιωματούχους του παλατιού η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να είναι ιδιαίτερα λυπημένη. Λέγεται μάλιστα πως οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι τεταμένες και ίσως το ρήγμα είναι μεγαλύτερο από ποτέ.

 

Από την άλλη ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν κρύβει τον θυμό του για την απόφαση του ζευγαριού λέγοντας πως η κίνηση αυτή είναι προκλητική και δεν δείχνει τoν παραμικρό σεβασμό.

 

Σύμφωνα με όσα γράφει η daily mail ο Δούκας του Κέιμπριτζ «σοκαρίστηκε και λυπάται» για τη συμπεριφορά του αδερφού του απέναντι στη Βασίλισσα Ελισάβετ.

 

Για το θέμα μια πηγή που έχει γνώση της όλης κατάστασης δήλωσε: «Έκαναν μια θορυβώδη επιτυχία σχετικά με αυτό που σκέφτονταν να πετύχουν μετά την μετακόμισή τους στις ΗΠΑ, σε αυτή την ανεξάρτητη ζωή. Και καλή τους τύχη. Αλλά δεν μπορούν να έχουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Εάν ο πρωταρχικός σου ρόλος είναι να υπηρετείς τον αρχηγό του κράτους και τη μοναρχία, τότε είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις αυτό εάν κερδίζεις παράλληλα εκατομμύρια δολάρια. Αυτή είναι η φιλανθρωπία, όχι δημόσια υπηρεσία. Το ζευγάρι εργάζεται με κάποιες αξιέπαινες φιλανθρωπίες και αιτίες, κάτι που είναι υπέροχο. Απλά το μοντέλο το οποίο εφαρμόζουν είναι διαφορετικό από αυτό της βασιλικής οικογένειας».

 

Μάλιστα ανέφερε η συγκεκριμένη πηγή ότι η διάσπαση από την βασιλική οικογένεια ήταν ολοκληρωτικά απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. 

 

 «Ας είμαστε ξεκάθαροι, οι Σάσεξ το υποκίνησαν. Έκαναν το άλμα. Αλλά η βασίλισσα είναι σταθερή: είτε είσαι δημόσιος υπάλληλος είτε όχι. Δεν μπορείς να γεμίζεις τις τσέπες σου ενώ αναλαμβάνεις επίσημα καθήκοντα», πρόσθεσε όπως γράφει η daily mail μια άλλη πηγή.

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search