LIFE STYLE

LIFE STYLE

Για κατάθεση στην εισαγγελία κλήθηκε ο Πασχάλης Τσαρούχας

Μετά τον Σπύρο Μπιμπίλα, για κατάθεση στον εισαγγελέα Πρωτοδικών καλείται και ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Πασχάλης Τσαρούχας. Ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Πασχάλης Τσαρούχας καλείται σε κατάθεση στις εισαγγελικές Αρχές για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο Σωματείο. 

 

 

Ο κ. Τσαρούχας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα καταθέσει αναφορικά με υποθέσεις σεξουαλικής βίας στον χώρο του θεάτρου. Η κατάθεσή του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κώστα Σπυρόπουλο θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη. Ο κ. Τσαρούχας, να αναφερθεί, προΐσταται του επταμελούς Συμβουλίου που διενεργεί πειθαρχική έρευνα με βάση καταγγελίες κατά μελών του Σωματείου. Σημειώνεται πως σήμερα βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο πρόεδρος του Σωματείου Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος φέρεται να κατέθεσε φάκελο με τις καταγγελίες. Κατά άλλες πληροφορίες, ο κ. Μπιμπίλας δεν κατέθεσε τον φάκελο, αλλά θα το κάνει ο κ. Τσαρούχας. Μετά το πέρας της κατάθεσής του, ο κ. Μπιμπίλας έκανε μία λακωνική δήλωση αναφέροντας πως η υπόθεση έχει πάρει, πλέον, τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία του Σάντα Φε για τις απειλές κατά του Άνχελ ντι Μαρία και της οικογένειάς του. Τα τρία άτομα απειλούσαν τον Αργεντινό σούπερ σταρ, επειδή . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εξαιρετικά απογοητευμένος με την κατάρρευση της Παρτίζαν στην τελευταία περίοδο του αγώνα με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σέρβος τεχνι . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα στην Stark Arena, αλλά και από την άμυνα που έπαιξαν στην τελευταία περίοδο οι Τόμας Γουόκαπ, Κώστας Παπανικολάου και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δήλω . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το εκτός έδρας ματς με την Παρτίζαν για την 32η αγωνιστική της EuroLeague ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο, όμως το βράδυ της Πέμπτης (28/3) ο Ολυμπιακός έδειξε για ακόμα μία φορά πως . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search