LIFE STYLE

LIFE STYLE

Κώστας Μπακογιάννης & Σία Κοσιώνη: Βόλτα με τα παιδιά τους στο κέντρο της πόλης

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μπορεί να έχουν ένα βεβαρημένο πρόγραμμα μέσα στην εβδομάδα της, όμως πάντα φροντίζουν να βρίσκουν χρόνο για τον μονάκριβο γιο τους, Δήμο.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και ο Δήμαρχος Αθηνών έχουν μεγάλη αδυναμία στον μικρό και προσπαθούν να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα όλοι μαζί.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr τους απαθανάτισε με τον μεγαλύτερο γιο του Δημάρχου, Παύλο, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο με την Κάλλια Καμπουρίδου και με τον μικρότερο αδερφό του, Δήμο από τον γάμο του με την Σία Κοσιώνη.

Οι τεσσερίς τους απήλαυσαν τον ηλιόλουστο καιρό και όλοι μαζί κρατιόντουσαν χέρι - χέρι, γεγονός, που μαρτυρά την τρυφερή σχέση που έχουν μεταξύ τους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας φέρνει η «Ψυχρή Λίμνη» με τους μετεωρολόγους να κάνουν προγνώσεις για αστάθεια του καιρού τις επόμενες μέρες ΟΣάκης Αρναούτογλο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα των εφοριακών στην «αμαρτωλή» ΔΟΥ Χαλκίδας, που εκβίαζαν επιχειρηματίες, αποκομίζοντας υπέρογκα χρηματικά ποσά. Πληροφορίες που β . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ελαφρά -ευτυχώς- τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μία γυναίκα μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, στο ύψος των Χανα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις δράσεις και στα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να υπάρξει ομαλή μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, αναφέρθηκε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ελαφρά -ευτυχώς- τραύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μία γυναίκα μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, στο ύψος των Χανακίων Ηλείας. Σύμφων
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις δράσεις και στα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να υπάρξει ομαλή μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, αναφέρθηκε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μετ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Αγρίνιο θα βρεθεί σήμερα Σάββατο 25 Μαΐου, στο πλαίσιο των περιοδειών του ενόψει των Ευρωεκλογών ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως έγινε γνωστό, στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενό
Image
Image

Search