LIFE STYLE

LIFE STYLE

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα σε Μυρσίνη – Ασημίνα

Η Ασημίνα και η Μυρσίνη θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες, σε μία σύγκρουση που θα φέρει μεγάλες συνέπειες, στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες. Μετά τα τελευταία γεγονότα στους Σεβαστούς, ο Δούκας διώχνει από το σπίτι τον Νικηφόρο, ο οποίος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Διψάει για εκδίκηση, ψάχνοντας παντού για συμμάχους.


Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν στην Ασημίνα, τον άνθρωπο που τον στήριζε πάντοτε σε όλα. Καθώς δε μπορεί να την έχει πια στο πλευρό του, της ζητάει να φροντίσει τον γιο τους. Άλλωστε, δε μπορεί να μείνει μαζί του εάν δε βρει σπίτι και δουλειά σύντομα. Στόχος του, όμως, πριν φύγει οριστικά, είναι να καταστρέψει τον πατέρα του. Αυτή την καταστροφή θέλει να προλάβει η Μυρσίνη, η οποία θα φτάσει στα άκρα.

Για ακόμη μια φορά, η Μυρσίνη αποφασίζει να επέμβει με τον δικό της, μοναδικό τρόπο. Βλέποντας με τα μάτια της την οικογένειά της να καταρρέει, απευθύνεται στην πρώην νύφη της. Γνωρίζοντας την μεγάλη επιρροή που ασκεί η Ασημίνα στον γιο της, η Μυρσίνη της ζητάει να την βοηθήσει, με την σύγκρουση να μην αργεί να ξεσπάσει, στις Άγριες Μέλισσες. Αυτό που επιθυμεί η Μυρσίνη είναι να γυρίσει ο Νικηφόρος σπίτι.

 
Αυτό θα επιτευχθεί μόνο εάν η Ασημίνα τον πείσει να ζητήσει γονατιστός συγγνώμη από τον Δούκα, προκειμένου εκείνος να τον δεχτεί πίσω. Έτσι, οι εντάσεις θα σταματήσουν και ο χρόνος θα απαλύνει τις πληγές. Φυσικά, η Ασημίνα, ακούγοντας αυτή την πρόταση, εξοργίζεται. Δεν έχει σκοπό να συνεργαστεί με την Μυρσίνη ποτέ ξανά.

Αφενός, επειδή θέλει πραγματικά να στηρίξει τον Νικηφόρο και αφετέρου επειδή αυτή η κατάσταση θα την ευνοήσει, ώστε να διεκδικήσει το παιδί της στα δικαστήρια.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας αγρότης χθες (28/03) το πρωί, στην Στιμάγκα Κορινθίας, κατά την διάρκεια εργασιών σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος ά . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός λειτουργίας την θα είναι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, όλες οι υπηρεσίες της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από τις 8:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του Πληροφοριακο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση σκύλων σε γυναίκα εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης, σε πάρκινγκ της οδού Μάντικα στη Ραφήνα. Όπως αναφέρει το irafina.gr, ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε ο Δήμος . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
Image
Image

Search