LIFE STYLE

LIFE STYLE

Έλενα Χριστοπούλου: Τις νύχτες μου τις γεμίζω με τον άνθρωπό μου

Η Δέσποινα Βανδή με καλεσμένη την Έλενα Χριστοπούλου περιηγούνται στο χθες και το σήμερα της αρχοντικής Κέρκυρας και μαγεύονται από την μοναδική ατμόσφαιρα του νησιού.

 Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή, με καλεσμένη την Έλενα Χριστοπούλου, περιηγήθηκαν στο χθες και το σήμερα της αρχοντικής Κέρκυρας και μαγεύτηκαν από την μοναδική ατμόσφαιρα του νησιού στην εκπομπή My Greece.

Μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να μάθει από την booker μοντέλων για την καθημερινότητά της, ενώ δεν δίστασε να τη ρωτήσει και… πώς περνάει τις νύχτες της.


«Επειδή δουλεύω πάρα πολύ και το τηλέφωνό μου χτυπάει αδυσώπητα, αυτό που κάνω στάνταρ είναι να μαγειρεύω.

Παράλληλα δουλεύω, μιλάω στο τηλέφωνο, κάνω Skype και ταυτόχρονα κάνω και φακές.

 
Κλείνω τις δουλειές μου, έχω και τη σαλάτα μου έτοιμη. Τις νύχτες μου τις γεμίζω με τον άνθρωπό μου… Γυρνάει από τη δουλειά, καθόμαστε, θα φάει… Έχει τηλεόραση, έχει συζήτηση πάρα πολύ.

  Έχει ταινίες και ντοκιμαντέρ και αγάπη… Αν δεν είσαι μέσα σου ευτυχισμένος δεν μπορείς να το πολλαπλασιάσεις, ούτε διαιρείται. Εγώ είμαι καλά μέσα μου και έρχεται ένας άλλος και κλείνει το παζλ πολύ ωραία…», τόνισε η Έλενα Χριστοπούλου.

Την Κυριακή 18 Απριλίου, το ταξίδι στην «Αρχόντισσα του Ιονίου» συνεχίζεται με εκπλήξεις, αποκαλύψεις, πολλά γέλια και κερκυραϊκές νοστιμιές.

Η Δέσποινα και η Έλενα κάνουν ταχύρρυθμα μαθήματα συγκομιδής κουμ κουάτ, μαθαίνουν κερκυραϊκές λέξεις και μαγειρεύουν γνήσια κερκυραϊκά πιάτα. Ανεβαίνουν στα δύο φρούρια της πόλης θαυμάζοντας την Κέρκυρα που απλώνεται μπροστά στα μάτια τους και βουτούν στον μύθο της αυτοκράτειρας Σίσσυ.

Το Αχίλλειον άλλωστε έχει ακόμη πολλά μυστικά να αποκαλύψει. Η Δέσποινα ως οικοδέσποινα έχει ετοιμάσει ένα κερκυραϊκό χωριό πριβέ για την Έλενα και η Έλενα απαντά με μια βόλτα για να θαυμάσουν ένα καθηλωτικό ηλιοβασίλεμα.

https://www.newsit.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στην Πάτρα, με την σκόνη να έχει απομονώσει την πόλη, αφού ο ορίζοντας είναι τελείως κλειστός και χάθηκαν στην κυριολεξία, η Ναύπακτος, η Παλιοβο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστίνα Πετροπούλου, “ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ”, Μνήμη Συγγένεια Ταυτότητα στο Γκαλλιτσιανό της Καλαβρίας, Επίκεντρο, Θεσσαλονίκη 2023. Επειδή ακόμα και σήμερα πολλοί ίσως να έχ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία τεράστια τρύπα, έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κουμανιώτη στην Πάτρα. Μάλιστα ένα σήμα στην τεράστια λακούβα, προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς για τον κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου & ΝΠΙΔ Ν. Αχαΐας ανακοινώνονται τα εξής: Το Κλαδικό Σωματείο Στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια – Ειδική Αγωγή χαιρετίζει όλους τους σ
Image
Image

Search