LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Κλειστήκαμε απότομα και μας ήρθε κάπως

Για την αποχή από τα μουσικά δρώμενα λόγω της πανδημίας και την παρουσία της στο Σπίτι με το MEGA μίλησε στο MEGA STAR η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
Η δημοφιλής καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι θα βρεθεί με τους τηλεθεατές του MEGA στο «Σπίτι με το MEGA», τονίζοντας το πόσο της έλειψε το τραγούδι. «Δεν σου κρύβω ότι όταν είπαμε ότι θα κάνουμε το Σπίτι με το MEGA αγχώθηκα γιατί είχα πολύ καιρό να τραγουδήσω» σημείωσε μιλώντας στον Αντώνη Δημητριάδη.

«Και νομίζω ότι είναι πολύ λογικό γιατί όταν σε έχουν κλεισμένο μέσα σε ένα σπίτι, ειδικά εμείς που είχαμε συνηθίσει να επικοινωνούμε και μέσα από την επικοινωνία είχαμε φτάσει σε σημείο να αναζητούμε την έκθεση, κλειστήκαμε απότομα και κάπως μας ήρθε» πρόσθεσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο νέο δίσκο που ετοίμασε, με τίτλο «Πάρ’ το αλλιώς», με 13 διασκευασμένα τραγούδια.

«Είχαμε μάθει να δανειζόμαστε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών και να τα τραγουδάμε στο δικό μας κοινό, σκεφτήκαμε επειδή υπήρχε άπλετος χρόνος, να μπούμε και να νιώσουμε και εμείς δημιουργικοί και έτσι ολοκληρώθηκε μια δουλειά που μου έχει φέρει μεγάλη χαρά» ανέφερε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, υπογραμμίζοντας: «Ότι με ενεργοποιεί και ξαναμπαίνω και θυμάμαι ότι αυτό που λαχταρώ πιο πολύ από όλα είναι να τραγουδάω, το ευγνωμονώ».

Για το κομμάτι που ξεχωρίζει από το νέο της δίσκο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν θα μπορούσε να είναι αντικειμενική. «Τα αγαπάω όλα, το καθένα έχει άλλο λόγο ύπαρξης. Θα ξεχωρίσω όμως τη “Σαντορίνη” των Κατσιμιχαίων για εμφανείς λόγους» είπε και συμπλήρωσε: «Λατρεύω του αδελφούς Κατσιμίχα, θεωρώ ότι έχουν αλλάξει όλη τη διαδρομή του ελληνικού τραγουδιού».

megatv

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας αγρότης χθες (28/03) το πρωί, στην Στιμάγκα Κορινθίας, κατά την διάρκεια εργασιών σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος ά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
Image
Image

Search