LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Γενέθλια με άρωμα από Survivor

Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες 14/5 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έχοντας στο πλευρό της φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα. Η γνωστή παρουσιάστρια έκλεισε τα 34 της χρόνια και στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή τόσο με το άνοιγμα της εστίασης όσο και με το τέλος του lockdown, καθώς κατάφερε να τα γιορτάσει όπως ακριβώς ήθελε! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι γενεθλίων στο εστιατόριο του καλού της φίλου Κώστα Αναγνωστόπουλου στην Κάντζα, όπου κάλεσε τους φίλους της. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν φυσικά ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Βασάλος, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Παύλος Σταματόπουλος, η Χριστίνα Κοκκινοπούλου, η Γωγώ Φαρμάκη και φυσικά οι κολλητές της από το Survivor Λάουρα Νάργες και Σόφη Πασχάλη. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έσβησε μια άκρως εντυπωσιακή ροζ τούρτα, ενώ δεν δίστασε να δημοσιεύσει δεκάδες στιγμιότυπα στα social media από το πάρτι γενεθλίων της.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδη . . .
LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ, Ιωάννη Φωστιέρη, έναν εκ των βασικών κατηγορουμένων για τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες.Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search