LIFE STYLE

LIFE STYLE

Survivor: Αποχωρεί οικειοθελώς και ο Τριαντάφυλλος; – Όλο το παρασκήνιο

Ο κακός χαμός γίνεται τις τελευταίες μέρες στο Survivor με τους παίκτες να αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο, αφού διαφωνούν στην παράταση του ριάλιτι για τουλάχιστον 15 μέρες.

 

Μετά την Τζέιμς, ο οποίος έχει ήδη αποχωρήσει και τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει το επεισόδιο της αποχώρησής του, σειρά παίρνει ο πιο δημοφιλής παίκτης του φετινού Survivor: ο Τριαντάφυλλος.

 

Τη σκυτάλη των οικειοθελών αποχωρήσεων αναμένεται να πάρει ο τραγουδιστής, με την εξέλιξη αυτή να… τινάζει στον αέρα το ριάλιτι επιβίωσης, αφού πλέον όλοι οι αγαπητοί παίκτες έχουν φύγει.

 

Το παρασκήνιο

Σύμφωνα με το athensmagazine.gr, η αλήθεια είναι πως ο Τριαντάφυλλος ήθελε να αποχωρήσει εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, το γεγονός πως θα έχανε χρήματα αν έφευγε οικειοθελώς ήταν αυτό που τον κρατούσε στον Άγιο Δομίνικο!

 

Όμως πλέον βρήκε παραθυράκι και ετοιμάζεται να μας την κάνει.

 

Με την απόφαση του Ατζούν να δώσει παράταση στο ριάλιτι, ο Τριαντάφυλλος βρήκε ένα παραθυράκι να μην χάσει ευρώ και ταυτόχρονα να μην γίνει ρεζίλι στα ατομικά αγωνίσματα, που η αλήθεια είναι πως δεν έβγαινε εύκολα τελευταία κάθε μέρα. 

 

Ο Τριαντάφυλλος γνώριζε πολύ καλά πως νικητής του Survivor 4 δεν πρόκειται να ήταν και από την στιγμή που έχει συγκεντρώσει ένα υπέρογκο ποσό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν γίνεται να χάσει χρήματα, με την απόφαση του Ατζούν να δώσει παράταση στο ριάλιτι, έριξε την βόμβα και αποχώρησε!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται στο επεισόδιο της Κυριακής να έχουμε και αποχώρηση Μπάρτζη και αποχώρηση Τριαντάφυλλου, αλλά αν δεν γίνει αυτό σίγουρα μέχρι την Τρίτη ο Ντάφυ θα είναι και τηλεοπτικά εκτός Survivor, παρότι άλλαξε ομάδα και τον ακούμε στο trailer της Κυριακής πως δεν πρόκειται να φύγει!

 

Παρά την αλλαγή των ομάδων τα δεδομένα δεν αλλάζουν!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένας ηλικιωμένος άνδρας, εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου, στην παραλία της Κουρούτας, στο ύψος του Δημοτικού Κάμπινγκ. Τον ηλικιωμένο εντόπισαν περαστικοί, που ει . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Για τις εξελίξεις σχετικά με την απόδοση δικαιοσύνης για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τις μελλοντικές ενέργειες των συγγενών των θυμάτων μίλησε η πρόεδρος του Σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Για μείωση της γραφειοκρατίας στις συναλλαγές των πολιτών με το Δημόσιο έκανε λόγο ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης αναφερόμενος στην κατάργηση της υπο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την  πραγματική εικόνα της αναχώρησης των επισκεπτών του καρναβαλιού στην Πάτρα απέδωσε με μόλις τρεις του φωτογραφίες στην ανάρτησή του στο facebook, ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την  πραγματική εικόνα της αναχώρησης των επισκεπτών του καρναβαλιού στην Πάτρα απέδωσε με μόλις τρεις του φωτογραφίες στην ανάρτησή του στο facebook, ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Ηρακλή Σίψα, πρώην εκδότη της εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας «Πατρινές Ώρες», και απευθύνει συλλυπητήρια από καρδιάς, σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής επιτίθεται με σφοδρότητα προς τους υπευθύνους για την παράνομη δράση πλανοδίων. Συγκεκριμένα αναφέρει: Το τριήμερο της κορύφωσης των
Image
Image

Search