LIFE STYLE

LIFE STYLE

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Μυρσίνη σε αμόκ με τις Σταμίρη

Σκηνές άγριας δύσης στο τελευταίο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες. Συμβαίνει πολύ μεγάλο κακό και ξημερώνει μια άλλη μέρα...
Ο κύκλος αίματος, μίσους και εκδίκησης θα κορυφωθεί στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου στις Άγριες Μέλισσες. Θα δούμε πολύ σκληρές σκηνές, σκηνές που θα θυμίζουν άγρια δύση στα επόμενα επεισόδια.

Σύμφωνα με όσα είπε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, η Μυρσίνη θα μάθει τα πάντα για τη νύχτα του φόνου του γιου της, του Σέργιου. Μαθαίνει ότι δεν έκανε το έγκλημα μόνο η Ελένη, αλλά ότι ήταν μαζί και οι δύο αδελφές της, η Ασημίνα και η Δρόσω. Η Μυρσίνη παθαίνει παροξυσμό και σκέφτεται μόνο ένα πράγμα, πώς θα πάρει εκδίκηση, πώς θα τις καταστρέψει ολοκληρωτικά.

Μάταια προσπαθούν τα δύο της παιδιά να την μεταπείσουν, να της αλλάξουν γνώμη, να το αφήσει στην άκρη. Το τελευταίο βράδυ, στο τελευταίο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, θα δούμε την Ελένη με την Ασημίνα, την Δρόσω, τον Λάμπρο, τον Μιλτιάδη, τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, ταμπουρωμένους μέσα στο σπίτι των Σταμίρηδων.

θα συμβεί ένα πάρα πολύ μεγάλο κακό. Η επόμενη μέρα θα τα βρει όλα διαλυμένα στις Άγριες Μέλισσες. Ξημερώνει μια άλλη μέρα στο Διαφάνι και κάπως έτσι θα οδεύσουμε προς το μεγαλειώδες φινάλε του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1.

 
Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσσες
Επεισόδιο 141: Η κίνηση του Δούκα καταρρακώνει την Ελένη, που εξοργισμένη βλέπει πως δεν υπάρχει διαφυγή.

Ο Κωνσταντής συγκρούεται με τον πατέρα του και τον Μελέτη και φεύγει απ’ το σπίτι.

Ο Δούκας χάνει άλλον έναν γιο, ενώ η Πηνελόπη τον αμφισβητεί συνέχεια.

Ο Γραμματικός πιέζει τον Λούβαρη να καταθέσει όσα είδε τη μέρα του φόνου του Θέμελη. Είναι σίγουρος πως ξέρει, αλλά φοβάται να μιλήσει. Ο Βόσκαρης συνεχίζει τις συναντήσεις με την Ευσεβία, όσο εκείνη προσπαθεί να βρει τη δύναμη να του πει μια συγκλονιστική αλήθεια. Την ίδια στιγμή, η εμφάνιση της Δόμνας αναστατώνει τον Μελέτη και τον Δούκα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.Το ακριβές επίκεντρο εντοπίζεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά των Στροφάδων. Νωρίτερα, το αυτόματο υπολογιστ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις αρχές του 2020 η Πάτρα ήταν πρωτοπόρος και τοποθέτησε σε πλατείες τις πρώτες ταΐστρες αδέσποτων ζώων, για σκύλους και γάτες, παραδίδοντας μαθήματα φιλοζωίας σε ολόκληρη την χώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
Image
Image

Search