LIFE STYLE

LIFE STYLE

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Μυρσίνη σε αμόκ με τις Σταμίρη

Σκηνές άγριας δύσης στο τελευταίο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες. Συμβαίνει πολύ μεγάλο κακό και ξημερώνει μια άλλη μέρα...
Ο κύκλος αίματος, μίσους και εκδίκησης θα κορυφωθεί στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου στις Άγριες Μέλισσες. Θα δούμε πολύ σκληρές σκηνές, σκηνές που θα θυμίζουν άγρια δύση στα επόμενα επεισόδια.

Σύμφωνα με όσα είπε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, η Μυρσίνη θα μάθει τα πάντα για τη νύχτα του φόνου του γιου της, του Σέργιου. Μαθαίνει ότι δεν έκανε το έγκλημα μόνο η Ελένη, αλλά ότι ήταν μαζί και οι δύο αδελφές της, η Ασημίνα και η Δρόσω. Η Μυρσίνη παθαίνει παροξυσμό και σκέφτεται μόνο ένα πράγμα, πώς θα πάρει εκδίκηση, πώς θα τις καταστρέψει ολοκληρωτικά.

Μάταια προσπαθούν τα δύο της παιδιά να την μεταπείσουν, να της αλλάξουν γνώμη, να το αφήσει στην άκρη. Το τελευταίο βράδυ, στο τελευταίο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, θα δούμε την Ελένη με την Ασημίνα, την Δρόσω, τον Λάμπρο, τον Μιλτιάδη, τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, ταμπουρωμένους μέσα στο σπίτι των Σταμίρηδων.

θα συμβεί ένα πάρα πολύ μεγάλο κακό. Η επόμενη μέρα θα τα βρει όλα διαλυμένα στις Άγριες Μέλισσες. Ξημερώνει μια άλλη μέρα στο Διαφάνι και κάπως έτσι θα οδεύσουμε προς το μεγαλειώδες φινάλε του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1.

 
Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσσες
Επεισόδιο 141: Η κίνηση του Δούκα καταρρακώνει την Ελένη, που εξοργισμένη βλέπει πως δεν υπάρχει διαφυγή.

Ο Κωνσταντής συγκρούεται με τον πατέρα του και τον Μελέτη και φεύγει απ’ το σπίτι.

Ο Δούκας χάνει άλλον έναν γιο, ενώ η Πηνελόπη τον αμφισβητεί συνέχεια.

Ο Γραμματικός πιέζει τον Λούβαρη να καταθέσει όσα είδε τη μέρα του φόνου του Θέμελη. Είναι σίγουρος πως ξέρει, αλλά φοβάται να μιλήσει. Ο Βόσκαρης συνεχίζει τις συναντήσεις με την Ευσεβία, όσο εκείνη προσπαθεί να βρει τη δύναμη να του πει μια συγκλονιστική αλήθεια. Την ίδια στιγμή, η εμφάνιση της Δόμνας αναστατώνει τον Μελέτη και τον Δούκα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Ηρακλή Σίψα, πρώην εκδότη της εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας «Πατρινές Ώρες», και απευθύνει συλλυπη . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου σχετικά με την παράνομη εισβολή στην Κύπρο το 1974 συνιστούν πρόδηλη στρέβλωση της ιστορικής αλήθειας και προσβολή στην μνήμη των θυμάτων” αναφέρο . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα από την κιτς φιέστα του κ. Γεωργιάδη με τα απογευματινά χειρουργεία και η πολιτική της κυβέρνησης που υπονομεύει τη λειτουργία του δημόσιου συστήματος υγείας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής επιτίθεται με σφοδρότητα προς τους υπευθύνους για την παράνομη δράση πλανοδίων. Συγκεκριμένα αναφέρει: Το τριήμερ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Ηρακλή Σίψα, πρώην εκδότη της εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας «Πατρινές Ώρες», και απευθύνει συλλυπητήρια από καρδιάς, σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής επιτίθεται με σφοδρότητα προς τους υπευθύνους για την παράνομη δράση πλανοδίων. Συγκεκριμένα αναφέρει: Το τριήμερο της κορύφωσης των
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας προγραμματίζει για αύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου, στις 11το πρωί στον ΕΛΓΑ Πάτρας και στις 12 το μεσημέρι στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος Ντρί
Image
Image

Search