LIFE STYLE

LIFE STYLE

Λευτέρης Πανταζής: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής μετά από ατύχημα

Ατύχημα την ώρα που δειπνούσε σε σούσι μπαρ στη Γλυφάδα είχε χθες το βράδυ ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

 Όπως περιέγραψε ο ίδιος στο gossip-tv.gr, έτρωγε με φίλους του στο σούσι μπαρ όταν χτύπησε το τηλέφωνό του.

«Πήγα να σηκώσω το τηλέφωνο και γλίστρησε η καρέκλα που καθόμουν προς τα πίσω. Χωρίς να το καταλάβω, από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκα τραυματισμένος. Η καρέκλα μου ευτυχώς βρήκε κόντρα στην πίσω καρέκλα και εκεί χτύπησα το κεφάλι μου. Ευτυχώς, δεν έπεσα στο έδαφος γιατί θα τραυματιζόμουν σοβαρότερα».

Μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις και αφού οι θεράποντες γιατροί σιγουρεύτηκαν πως το τραύμα ήταν επιφανειακό, του έκαναν τέσσερα ράμματα.

«Ευτυχώς το τραύμα ήταν επιφανειακό και δεν χρειάστηκε να μείνω στο νοσοκομείο. Μου έδωσαν τη φαρμακευτική αγωγή που πρέπει να ακολουθήσω και σε δέκα μέρες θα βγάλω και τα ράμματα. Απλά θα πρέπει για αυτό το διάστημα να παραμείνω σπίτι», προσέθεσε.

«Δεν ξέρω πώς συνέβη αλλά είχα τύχη μέσα στην ατυχία μου. Όλα καλά και περιμένω να αναρρώσω για να επιστρέψω στις υποχρεώσεις μου», κατέληξε.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έως και κατά 19,3% ακριβότερο θα είναι φέτος, σε σχέση με το 2023, το πασχαλινό τραπέζι για τους καταναλωτές, καθώς οι τιμές στα περισσότερα βασικά προϊόντα που το «γεμίζουν», είνα . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Διονύση Τεμπονέρα, Δικηγόρου - Εργατολόγου, Μέλοςυ της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ   Τα στοιχεία δείχνουν ότι επανέρχονται όλες οι παθογένειες της ελληνικής οικονομίας που μας οδήγησαν . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Λέανδρου Τ. Ρακιντζή, Αρθρογράφου, Αρεοπαγίτη ε.τ. Μου άρεσε η δήλωση του κ. Πρωθυπουργού, ότι « θα ξύσουμε το πάτο του βαρελιού για να επιδοτήσουμε την αγροτική παραγωγή».  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 15.00Κυριακή του Πάσχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
Image
Image

Search