LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η νέα ζωή της Χριστίνας Λαμπίρη στην Πάτρα, το κατάστημα που άνοιξε και το εγγονάκι της

Κατάστημα στην Πάτρα άνοιξε η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη και ο σύζυγός της επιχειρηματίας και πρώην Δήμαρχος Πικερμίου Θανάσης Αδαμόπουλος. Μάλιστα στα εγκαίνια βρέθηκε και πλήθος επωνύμων από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Για τη ζωή της στην Πάτρα, τα νέα της επιχειρηματικά σχέδια αλλά και για το αν της λείπει η τηλεόραση μίλησε η Χριστίνα Λαμπίρη στο OPEN Weekend.

Η παρουσιάστρια δήλωσε πώς έχει κάθε λόγο να ταξιδεύει μέχρι την Αχαϊκή πρωτεύουσα γιατί εδώ ζει το εγγονάκι της, αλλά εκτός από αυτόν το πολύ σημαντικό λόγο έχει ανοίξει και μαγαζί.

«Νιώθω υπέροχα που έχω τον εγγονό μου. Είναι μία σχέση πολύ ξεχωριστή. Λιώνω» παραδέχτηκε η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Η τηλεόραση μου λείπει ως δουλειά. Δεν μου λείπει η δημοσιότητα» σχολίασε η παρουσιάστρια για την απουσία της από την τηλεόραση.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να δημοσιευθεί η κοινή υπουργική απόφαση για τον Κοινωνικό Τουρισμό ο οποίος αποτελεί πρόγραμμα χρηματοδότησης διαμονής και ακτοπλοϊκής μετακίν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στη Χαλκίδα μετά τη δολοφονία 63χρονης μέσα στο σπίτι της.Το μυστήριο που κρύβεται πίσω από την άγρια δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα προσπαθεί ν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλήνιες 2024, μπαίνουν πλέον οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ όλης της χώρας, καθώς οι Πανελλαδικές εξετάσεις ξεκινούν στις 30 Μαΐου 2024. Σύμφ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιακές ήταν οι εικόνες από την αεροπορική επίδειξη των «Red Arrows» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας (RAF), το μεσημέρι του Σαββάτου (18.5.24). Το σόου με εννέα αεροσκάφη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές για τη νέα Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τους αντιπροσώπους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου για πάνω από 2.500 μηχανικού από Αχαΐα, Ηλεία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε υπαίθριο βιωματικό σχολείο για την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής για τους επιβιώσαντες από καρκίνο αλλά και για κάθε άνθρωπο, μετατράπηκε το απόγευμα της Πέμπτης το Νότιο Πάρκο της Πάτρας. 
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ σε γειτονιές της Πάτρας, μπροστά και στις ευρωεκλογές, με σκοπό να φτ
Image
Image

Search