LIFE STYLE

LIFE STYLE

Κατερίνα Ζαρίφη: Δεν έχω καμία σχέση με χάπια αδυνατίσματος, πείνα και κακοπέραση είναι το χάσιμο των κιλών

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα που έχουν χρησιμοποιηθεί για διάφορες προωθήσεις σκευασμάτων αδυνατίσματος.

Όπως και στις περισσότερες περιπτώσεις, έτσι και στης παρουσιάστριας του Open, πρόκειται για διαδικτυακή απάτη. Μιλώντας στην κάμερα του «Super Κατερίνα» ξεκαθάρισε, ότι όλα αυτά είναι μια απάτη και έχει απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Όπως τόνισε: «Είναι μία ιστορία δύο ετών που έχω ξεκινήσει το κυνήγι, είναι όλο ψεύτικο και απάτη, έχω βγάλει άπειρα βίντεο, γιατί επειδή πρόκειται για σκευάσματα, ανησυχώ πολύ στο τι καταναλώνει ο άνθρωπος, πιστεύοντας ότι η Ζαρίφη κάνει το ίδιο. Όχι».
Στις δηλώσεις της, η παρουσιάστρια επισήμανε πως: «Έχω πάει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, έχω δαπανήσει χρήματα με δικηγόρους για να βρούμε τι είναι αυτή η εταιρεία, πού βρίσκεται. Είναι όλο ψεύτικο και επειδή είμαι κι εγώ ένας άνθρωπος που ψάχνω τη μαγική λύση, όταν πρόκειται για σκευάσματα, πολύ προσοχή».

Τέλος, για την απώλεια κιλών, η Κατερίνα Ζαρίφη τόνισε: «Παιδιά, πείνα, δίψα, κακοπέραση είναι το χάσιμο των κιλών μη γελιόμαστε. Το λέω σχηματικά, δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα τέτοιο σκεύασμα και δεν έχω συναινέσει στο να χρησιμοποιηθεί τίποτα από εμένα, δεν έχω καμία οικονομική δοσοληψία με αυτά τα σκευάσματα».

protothema.gr
 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον δολοφόνο του 23χρονου την Κυριακή τα ξημερώματα έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν υπάρχει παγκόσμιο προηγούμενο σε αυτό που συνέβη την περασμένη Πέμπτη στην Πάτρα κατά την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας: Τέσσερις(!) διαφορετικές εκδηλώσεις υποδοχής, που ουσιαστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με εκπροσώπους του συλλόγου κρεοπωλών Πάτρας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Ανδρέας Φίλιας με θέμα τη λειτουργία της αγοράς κρέατος εν όψει των εορτών του . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο ΠΑΣΟΚ καταδικάζει την παράδοση των δημοσίων νοσοκομείων σε ιδιώτες γιατρούς. Ο Αχαιός νομικός δήλωσε: "Η κυ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με εκπροσώπους του συλλόγου κρεοπωλών Πάτρας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Ανδρέας Φίλιας με θέμα τη λειτουργία της αγοράς κρέατος εν όψει των εορτών του Πάσχα. Στη συνάντησ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη ανήμερα της Πρωτομαγιάς, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο, στις 10.30 το πρω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Μ. Δευτέρας στην Πατρών Πύργου στο ύψος των Σαγεΐκων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν δύο  τραυματίες ενώ στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρο κα
Image
Image

Search