LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ελένη Τσολάκη για Ευγενία Μανωλίδου: «Ήταν ό,τι πιο προσβλητικό για την ανθρώπινη υπόσταση»

Η Ελένη Τσολάκη το πρωί της Παρασκευής 22/3 θέλησε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή της «Πρωινό ΣουΣου» την συνέντευξη που παραχώρησαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η γνωστή παρουσιάστρια στάθηκε και στη «Στιγμή της αλήθειας» που παρουσίαζε η Ευγενία Μανωλίδου, αναφέροντας ότι ήταν ό,τι πιο προσβλητικό για την ανθρώπινη υπόσταση.

Αρχικά, η Ελένη Τσολάκη είπε: «Μιας και μιλάμε αυτές τις ημέρες για την κριτική που δέχεται ο νέος κόσμος που μπαίνει στα media, η Ευγενία Μανωλίδου αν θυμάμαι καλά όταν μπήκε στον χώρο και έκανε τη Στιγμή της Αλήθειας και αν δεν άκουσε… Άλλο να κάνεις μία κριτική για το παιχνίδι και να πεις ότι δεν μου αρέσει και είναι ένα χοντρό reality. Γιατί ουσιαστικά για εμένα αυτό ήταν, ένα πολύ χοντροκομμένο reality, ισοπεδωτικό, απαξιωτικό και στα όρια του απάνθρωπου. Δεν μπορούσα να βρω ένα συναίσθημα που να πλησιάζει την ανθρώπινη υπόσταση».

Στην συνέχεια, η Ελένη Τσολάκη πρόσθεσε: «Η τηλεόραση αλλάζει. Δεν μπορώ να απαντήσω υποθετικά στο αν θα το παρουσίαζα γιατί πριν δέκα χρόνια, όπως ήταν τότε δεδομένη η τηλεόραση και τα πράγματα και όπως θα μου το παρουσίαζαν, μπορεί να είχα πειστεί ότι πάμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Ενήλικες ήταν οι άνθρωποι που συμμετείχαν και εις γνώσιν τους θα γίνονταν, οπότε μπορεί να έλεγα και ναι. Ο τρόπος, όμως, που το είδαμε στο τέλος και αυτό που έχει μείνει είναι πάρα πολύ σκληρό».

https://www.govastileto.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη ανήμερα της Πρωτομαγιάς, μπροστά στο Εργατικό Κέντρ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών (Μαιζώνος 110), υποδέχεται τις γιορτινές ημέρες με παραμύθια, γρίφους, αινίγματα και κατασκευές . Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών  και φέτος συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την Έξοδο του Μεσολογγίου με πολυμελή ομάδα, όλοι ντυμένοι με τις παραδοσιακές φορεσιές.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Μ. Δευτέρας στην Πατρών Πύργου στο ύψος των Σαγεΐκων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν δύο  τραυματίες ενώ στο σημείο έ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη ανήμερα της Πρωτομαγιάς, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο, στις 10.30 το πρω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Μ. Δευτέρας στην Πατρών Πύργου στο ύψος των Σαγεΐκων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν δύο  τραυματίες ενώ στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρο κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας αναφέρει: Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας, αρχικά στους Αστυνομικούς του ΤμήματοςΔίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για την ορ
Image
Image

Search