LIFE STYLE

LIFE STYLE

Ρούλα Κορομηλά για την πολυσυζητημένη συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη: Αυτός δεν είναι ο Νίκος Καρβέλας;

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για τον Νίκο Καρβέλα και την πολυσυζητημένη συνέντευξη που έδωσε, αλλά και τον Γιώργο Τσαλίκη και τις δηλώσεις του για την εποχή του τηλεοπτικού «Δέστε τους».

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και της ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωσε του Τσαλίκη που είπε ότι το κλίμα στο «Δέστε τους» ήταν τοξικό.

«Έτσι είναι η τηλεόραση, ας αφήσουμε τη λέξη "τοξικό". Αν κάποιος εκλαμβάνει μια εκπομπή ως τοξική, εγώ δεν μπορώ αυτό να το καταλάβω. Να μη χαρακτηρίζουμε κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν έχω ακούσει τι έχει πει ο Γιώργος. Τον Γιώργο τον αγαπώ, είναι δικό μου παιδί. Δεν έχω ακούσει τι έχει πει και γι' αυτό δεν θέλω να απαντήσω. Παρόλα αυτά, θέλω να πω ότι η τηλεόραση έχει άγχος, το ξέρουμε πάρα πολύ καλά κι όταν είναι και το live, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Δεν είναι όπως το τραγούδι».

Τέλος, για τη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη και τα σχόλια που προέκυψαν μετά από αυτή, δήλωσε: «Άντε πάλι. Τι συζητήθηκε ακριβώς; Αυτά που είπε; Ο τρόπος που μίλησε; Αυτός δεν είναι ο Νίκος Καρβέλας;».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η αναβάθμιση του ποδηλατόδρομου της Πάτρας σε αυτοκινητόδρομο, αλλά χαμηλών ταχυτήτων. Κανονικά θα έπρεπε σε παραβάσεις αυτού του . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ημέρας Υπηρεσίες Βραχείας Φιλοξενίας του ΟΚΑΝΑ στην Πάτρα πραγματοποίησε την Μ. Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Περιφέ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Φραν Ναβάρο θα γίνει πατέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η σύντροφός του, Ναταλί Αλφάρο, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι. Το ζευγάρι, από ό,τι βλέπουμε από τις κοινές τους . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή θα συμμετάσχει αύριο Μ. Παρασκευή, στην Περιφορά Επιταφίων του Δήμου Πατρέων: -Στο Β’  Δημοτικό Κοιμητήριο στις 4.30 μ.μ., θα παραστεί ο Αντιδήμαρχος Έργων, Παναγιώτης Μελάς.   -Στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Πρός τό Χριστεπώνυμον Πλήρωμα τῆς Ἱερᾶς καί Ἀποστολικῆς Μητροπόλεως Πατρῶν Παιδιά μου εὐλογημέν
Image
Image

Search