LIFE STYLE

LIFE STYLE

Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν μπορείς να λες σε έναν άνθρωπο 200 κιλά ότι είναι μια χαρά»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (26/5) ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο επιτυχημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου και την παρέα της, με αφορμή τη θεατρική επιστροφή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» την Τετάρτη 28/5 στο Christmas Theater.

«Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείς να ερμηνεύσεις αυτό το οποίο συμβαίνει. Μπορεί κάποιος να το μεταφράσει εντελώς διαφορετικά. Δεν φτάνω σε ακραία πράγματα», δηλώνει ο Λάκης Λαζόπουλος για τη σάτιρα που ασκεί μέσα από τα έργα του.

«Θα φτάσουμε σε ένα σημείο στο οποίο θα πρέπει να σηκώσουμε την Βλαχοπούλου από το μνήμα να πάει να ζητήσει συγγνώμη από τη Σούζη, ενώ είναι σίγουρο ότι η Σούζη και τρώει και ψεύδεται. Μερικά πράγματα πρέπει να λέγονται και μερικά πράγματα λέγονται και χαριτωμένα και πράγματα λέγονται και με καμία κακή διάθεση.

Για μένα σημασία έχει ο τρόπος που λες κάτι, να μην το λες σε άγνωστο κόσμο, να μη θίγεις κανέναν άνθρωπο αλλά, αν σε ρωτήσει ένας άνθρωπος «πώς είμαι;», να μην του πεις για λόγους πολιτικής ορθότητας ότι είναι μια χαρά ενώ είναι 200 κιλά», τονίζει ο ηθοποιός.

«Νομίζω ότι η τηλεόραση αυτήν την στιγμή έχει τέτοια φοβικά σύνδρομα που δε θα τολμούσε να αντέξει το ‘Αλ Τσαντίρι’. Δείχνει ακριβώς και την αδυναμία της τηλεόρασης να ξεπεράσει τα φοβικά της σύνδρομα. Η τηλεόραση δεν έρχεται σε μένα, δεν ξέρει τι θα ειπωθεί, δεν έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν ένα πράγμα να λειτουργήσει απολύτως ελεύθερα», σημειώνει αμέσως μετά ο Λάκης Λαζόπουλος, απαντώντας στο γιατί το «Τσαντίρι» επιστρέφει θεατρικά και όχι τηλεοπτικά.

«Κάθε σάτιρα δεν είναι ίδια. Είναι μια συγκεκριμένη εκπομπή. Περιμένω να γίνει η παράσταση, να μου φύγει το άγχος, να τελειώσει. Όσο περνούν τα χρόνια αγχώνομαι χειρότερα, είναι σαν να μην το έχω ξανακάνει ποτέ στη ζωή μου, νομίζω ότι θα τα κάνω όλα λάθος, δεν κοιμάμαι το βράδυ», παραδέχεται χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

zappit.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην οδό Ευβοίας. ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή ξέφυγε από την πορεία του, έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και ένα μη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παρακολουθείστε ζωντανά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: https://www.youtube.com/watch?v=mrZJze-SgaU&ab_channel=%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81% . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών-Παράρτημα Αχαΐας-εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του μεγάλου πατρινού ευεργέτη Δημητρίου Σφήκα. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα πλαίσια της παρουσίας του στην Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ, όπου ήταν προσκεκλημένος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος συναντήθηκε στο Υπουρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην οδό Ευβοίας. ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή ξέφυγε από την πορεία του, έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και ένα μηχανάκι και κατέληξε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παρακολουθείστε ζωντανά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: https://www.youtube.com/watch?v=mrZJze-SgaU&ab_channel=%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%89%CE%BD  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα πλαίσια της παρουσίας του στην Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ, όπου ήταν προσκεκλημένος, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος συναντήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού με το
Image
Image

Search