LIFE STYLE

LIFE STYLE

J2US: Ο Γιάννης Σεβδικαλής έκανε πρόταση γάμου στην Σοφία Κουρτίδου πάνω στη σκηνή

Ένα τραγούδι γεμάτο νόημα και συναισθήματα ήταν αυτό που κλήθηκαν να ερμηνεύσουν στη σκηνή του J2US ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου!

Το ζευγάρι τόσο στο σόου, όσο και στη ζωή, ερμήνευσαν το Just The Way You Are και συγκίνησαν! Ενώ στη συνέχεια, ο Γιάννης προχώρησε σε μια έκπληξη που δεν γνώριζε κανείς για την αγαπημένη του!

«Πόσο συγκινητικοί είστε;» είπε ο Νίκος Κοκλώνης και η Σοφία Κουρτίδου δάκρυσε.

«Είστε καταπληκτικοί, είστε πάνω από τον έρωτα. Γιάννη αυτό που έκανες, δεν σε είχα ικανό! Ήταν τόσο φυσικό, ωραίο, υπέροχες διφωνίες, εξαιρετικοί», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Ήταν η καλύτερή σας φορά. Παρατηρούσα ότι στα σημεία που σε άφηνε η Σοφία μόνο ήσουν σταθερός και το φαλτσέτο ήταν σταθερό. Άνετος, εκφραστικός, συναισθηματικός! Μπράβο», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Ακατέργαστο διαμάντι Γιάννη. Το είπατε καταπληκτικά! Έχετε ο ένας τον άλλον κι αυτό φαίνεται», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου!

«Είστε αξιοθαύμαστοι για πολλούς λόγους. Γιάννη έμεινα έκπληκτη, μη αναμενόμενη η εμφάνιση, συγκινητικοί, αγαπησιάρικοι», είπε η Έλλη Κοκκίνου.

Η βαθμολογία του ζευγαριού ήταν 40.

Η πρόταση γάμου!

Ο Γιάννης Σεβδικαλής έκανε πρόταση γάμου στη Σοφία Κουρτίδου!

Μετά το τέλος της αξιολόγησης του ζευγαριού και τη βαθμολογία από τους κριτές, ο Γιάννης πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε από τον μαέστρο να παίξει το «δικό του»!

Τότε άρχισε να τραγουδά, στο τέλος γονάτισε και έβγαλε το δαχτυλίδι, κάνοντας πρόταση γάμου στη Σοφία η οποία έτρεμε και έκλαιγε από συγκίνηση!

Η ίδια, έπεσε στην αγκαλιά του και φυσικά είπε το μεγάλο «ναι»!

Στο J2US βρίσκονταν και οι γονείς της, από τους οποίους είχε ζητήσει το χέρι της την προηγούμενη ημέρα, χωρίς η Σοφία Κουρτίδου να το γνωρίζει, με τις στιγμές που ακολούθησαν να είναι συγκινητικές!

 

https://www.enikos.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα, μετά την απολογία του και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, 29χρονος ημεδαπός, που συνελήφθη στις 13 Ιουνίου 2024 για πυρκαγιές από πρόθεσ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, επί τάπητος ετέθησαν ζητήματα συντονισμού ενόψει της Συνόδου των ηγετών του ΕΛΚ και ενόψει της νέας περιόδου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Συνά . . .
LIFE STYLE

«Τι ερώτηση ήταν αυτή; Ποτέ δεν θα σκεφτόταν κανένας από εμάς να φέρει τη Νανά Παλαιτσάκη για live δοκιμαστικό» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου. Η Νανά Παλαιτσάκη ρωτήθηκε αν η παρο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 18 Ιουνίου. Λόγω των εργασιών από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι αύριο, από τις 8.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ., θα υπάρχει π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 18 Ιουνίου. Λόγω των εργασιών από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι αύριο, από τις 8.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ., θα υπάρχει πλήρης διακοπή υδροδό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Γρεβενών μεταφέρεται σήμερα, Δευτέρα, ο 37χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει και δολοφόνησε την 11χρονη Βασιλική στην Ηλεία. Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος βρισκόταν στην Αστυνομική Διεύθυνση
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον αγωνιστή του 1821, Οδυσσέα Ανδρούτσο που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 198 χρόνων από
Image
Image

Search