Η παρουσιάστρια επέλεξε την παραλία Μπάλος στα Χανιά για μία από τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις και κατέγραψε με τον φωτογραφικό της φακό όμορφες στιγμές από τη θάλασσα, αλλά και το ηλιοβασίλεμα.
Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη απολαμβάνει η Σίσσυ Χρηστίδου , η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την απόδρασή της στα Χανιά.
Η παρουσιάστρια έκανε το Σάββατο 8 Αυγούστου μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της.
Σε ένα από τα στιγμιότυπα, η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει με μαύρο μονοκίνι στην παραλία, απολαμβάνοντας το καλοκαιρινό τοπίο και τα καταγάλανα νερά της Κρήτης.
Η ανάρτησή της συγκέντρωσε γρήγορα την προσοχή των ακολούθων της, με τις εικόνες από την παραλία Μπάλος και το εντυπωσιακό κρητικό τοπίο να ξεχωρίζουν.
Δείτε την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)
Η Σίσσυ Χρηστίδου συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη, μοιραζόμενη με το κοινό της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο νησί.
Πηγή: patrisnews.com

