LIFE STYLE

LIFE STYLE

Αγωγή Μπιμπίλα σε Γιώργο Λιάγκα για τις gay σπόντες!

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη θα βρεθεί ο Γιώργος Λιάγκας μετά από μια φάρσα που έκανε στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού που έχει εκπομπή κάθε πρωί. Ο Γιώργος Λιάγκας υποδύθηκε τον gay χρησιμοποιώντας το όνομα του Σπύρου Μπιμπίλα και ο γνωστός ηθοποιός κινείται τώρα νομικά εναντίον του.

Η φάρσα έγινε από τον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον Λάμψη 92,3, όπου ο παρουσιαστής ευχήθηκε σε “ομοφοβικό φαναρτζή” για τα γενέθλιά του, ισχυριζόμενος πως είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας, κίνηση που ενόχλησε τον ηθοποιό. Μιλώντας μάλιστα στην Espresso, ο Μπιμπίλας αποκάλυψε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ακούστηκαν τέτοια σχόλια.

“Πριν πέντε χρόνια είχε αφήσει υπονοούμενα για γκέι ηθοποιού και ως μέλος του ΔΣ του ΣΕΗ και εκπροσωπώντας το σύνολο των επαγγελματιών συναδέλφων μου του έκανα τηλεφωνικά τη σύσταση να μην βάζει ταμπέλες σε κόσμο που δεν δίνει δικαιώματα. Τότε μου ζήτησε συγγνώμη και οι σχέσεις μας έφτιαξαν μέχρι και προχθές”, δήλωσε και συνέχισε: “Αυτήν τη στιγμή με την δικηγόρο Έλλη Ρούσσου συντάσσουμε την αγωγή κατά του Γιώργου Λιάγκα με την απρεπή, ακραία και χυδαία συμπεριφορά στο πρόσωπό μου. Είμαι καταρρακωμένος. Ισοπεδώθηκα από αυτό που συνέβη. Έχω αδέλφια, ανίψια, συναδέλφους και φίλους που έπαθαν το ίδιο σοκ με εμένα για όσα είπε ο δημοσιογράφος”.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε εντολή στη δικηγόρο να προχωρήσουν νομικά προκειμένου να αποκατασταθεί η ηθική βλάβη που του προκάλεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε ότι σταματά την εκπομπή του στο Λάμψη την Παρασκευή: «Είναι η τελευταία μου εκπομπή. Παραιτήθηκα».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μπορεί ο καύσωνας να υποχώρησε και ο υδράργυρος να επανήλθε σε πιο κοντινά για την εποχή επίπεδα, όμως, όπως φαίνεται από τις προγνώσεις των μετεωρολόγων η θερμοκρασία θα παραμεί . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γνωρίζουμε πως οι πρεμιέρες της Αγγλίας δεν είναι ποτέ το καλύτερο δυνατό τους παιχνίδι σε επίπεδο Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων. Αυτό άλλωστε, αναδεικνύουν και τα αποτελέσματά τους ιστ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

H πρώτη ισοπαλία στο Euro 2024 είναι γεγονός. Η Σλοβενία κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία από την Δανία, με το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην Στουτγκάρδη να λήγει 1-1 και τον . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ακαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο γυναικών, που αγνοούνται από το πρωί της Παρασκευής.  Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, πρόκειται για δύο τουρίστριες από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιου Δήμου Δυτικής Αχαΐας εξέδωσε ψήφισμα για την απώλεια του Διονύση Γκοτσούλια. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, μετά την αναγγελία του θανάτου του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΓΚΟΤΣΟ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πληροφορούμενος τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Δύμης, Διονυσίου Γκοτσούλια, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, δήλωσε τα εξής: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Διονύση
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα για τον θάνατο του Βασίλη Βανδαράκη, σε ηλικία 68 ετών. Ο εκλιπών διατηρούσε μαζί με τη σύζυγο του, Ολυμπία, παραδοσιακό καφενείο επί σειρά ετών στην Τριών Ναυάρχων, στο ύψος μεταξύ
Image
Image

Search