LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η Βάσια Παναγοπούλου για την απομάκρυνση Παπαγιάννη: «Η απόφαση ήταν μονόδρομος»

"Το θέατρο δεν είναι ξέφραγο αμπέλι που ο καθένας μπορεί να συμπεριφέρεται όπως νομίζει".

Κι ενώ ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου οδηγούνται στις δικαστικές αίθουσες, το θέατρο Χυτήριο αποφάσισε να απομακρύνει τον ηθοποιό από την παράσταση. Όπως δήλωσε η Βάσια Παναφοπούλου Στη φωλιά των Κου Κου, η απόφαση αυτή ήταν μονόδρομο από τη στιγμή που δεν μπόρεσαν να βρουν κάποια συμβιβαστική λύση.

«Προσπαθούσαμε να βρούμε καταρχήν μια συμβιβαστική λύση, όμως, δυστυχώς, αυτό δεν επετεύχθη. Η απόφαση αυτή ήταν μονόδρομος αν δεν μπορούσε να βρεθεί συμβιβαστική λύση. Είμαι υποχρεωμένη να αποκαταστήσω την ηθική τάξη των πραγμάτων.

Το θέατρο δεν είναι ξέφραγο αμπέλι που ο καθένας μπορεί να συμπεριφέρεται όπως νομίζει. Ακόμα και τις στιγμές έντασης οφείλουμε να τις διαχειριζόμαστε με ήπιο και κόσμιο τρόπο. Το ότι την ώρα που άλλαζε η Σοφία Παυλίδου μπήκε ο Μάνος Παπαγιάννης στον προσωπικό της χώρο, για μένα ήταν πολύ βαρύ.

Δεν παίρνω θέση από τη στιγμή που η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Οφείλω όμως να υπερασπιστώ το ηθικό κομμάτι της ιστορίας και το ψωμί των εργαζομένων», ανέφερε η Βάσια Παναγοπούλου.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

   Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του  Α΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι με την χρήσηξύλινης ράβδου, έσπασε σωλήνες ύδρευσης, σε εσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς τουΤμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικόέλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρακαι σε περιοχές της Πάτρας και της Αιγιαλείας, στο πλαίσιο στοχευμένωνελέγχων για ηχορύπανση, τέσσερα άτομα, σε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας, και Ακαρνανίας συνελήφθησαν πέντε άτομα και σχηματίσθηκανσυνολικά οκτώ δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

   Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του  Α΄Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι με την χρήσηξύλινης ράβδου, έσπασε σωλήνες ύδρευσης, σε εσωτερικό πολυκατοικία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς τουΤμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικόέλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρακαι σε περιοχές της Πάτρας και της Αιγιαλείας, στο πλαίσιο στοχευμένωνελέγχων για ηχορύπανση, τέσσερα άτομα, σε βάρος των οποίων σχ
Image
Image

Search