LIFE STYLE

LIFE STYLE

Θα συμμετάσχει τελικά η Σπυροπούλου στο survivor 2;

Δεκατρείς (13) παίκτες φαίνεται πως θα βρίσκονται στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor 2 που ξεκινά αυτή την Κυριακή 21/1/2018. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Αιγιώτισσα παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου στον αέρα του Σκάι και την εκπομπή «Εδώ», μια γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια που έχει κάνει ντόρο τα τελευταία 5 χρόνια που βρίσκεται στα τηλεοπτικά πράγματα, φαίνεται πως θα είναι η 13η παίκτρια – έκπληξη στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης «Survivor 2».

Όπως γράφει το σάιτ zappit.gr, μπορεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου να μην είπε το όνομα στον αέρα, ωστόσο από την …γλαφυρή περιγραφή της, ήταν μάλλον κάτι παραπάνω από σαφές, πως πρόκειται για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, παρουσιάστρια life style εκπομπών μέχρι πρότινος στον Alpha.

«Ακούμε και διαβάζουμε ότι υπάρχει 13ος παίκτης ο οποίος θα προστεθεί στην ομάδα των Διασήμων. 13 θα είναι οι Διάσημοι. Φαντάζομαι ότι αν προστεθεί ένας Διάσημος, θα προστεθεί κι ένας Μαχητής. Εμένα οι πληροφορίες μου λένε ότι αν μπει και ένας Διάσημος, θα μπει κι ένας Μαχητής. Αυτός ο Διάσημος, λέω εγώ τώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχω κάνει, ότι είναι γυναίκα.

Είναι μια πολύ ωραία ξανθιά γυναίκα, χυμώδης. Δεν την λες αθλητική με την έννοια του αθλητικού, είναι juicy. Επίσης ξέρω ότι είχε πρόταση και για άλλο ριάλιτι επιβίωσης, η οποία τελικά δεν ευδοκίμησε. Επίσης ξέρω ότι είχε πρόταση να είναι και στο Dancing with the Stars και τελικά δεν ευδοκίμησε. Και προφανώς είχε πρόταση και για το Survivor, που από ότι φαίνεται θα είναι.

Είναι μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα. Είναι παρουσιάστρια που έχει γίνει πολύς ντόρος γύρω από το όνομα της, πάρα πολλές φορές, εδώ και αρκετά χρόνια που βρίσκεται στα πράγματα, περίπου 5», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου «φωτογραφίζοντας» την παρουσιάστρια.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του zappit.gr, αν όντως πρόκειται για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δεν θα είναι η μοναδική έκπληξη του Survivor 2.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το πρώτο εισιτήριο για τον φετινό τελικό του Coppa Italia βρήκε κάτοχο και αυτή είναι η Γιουβέντους, με την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι να χάνει μεν 2-1 από την Λάτσιο του Χρήστου Μαν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Άρσεναλ μετέτρεψε το λονδρέζικο ντέρμπι με την Τσέλσι στο Εμιρέιτς σε παράσταση για έναν ρόλο. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα επικράτησε 5-0 για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 29ης αγω . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ηττήθηκε από τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ με 87-91 και ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του στο flash interview τόνισε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά, όμως διαμαρτυρήθηκε . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το πλεονέκτημα έδρας πήγε στα σκουπίδια, με το "καλημέρα" για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Παρά το +10 (64-54) του 26ου λεπτού, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δραματικές στιγμές κατά τις οποίες διαπιστώθηκε ο θάνατος της Μαλένας αλλά και οι ώρες που προηγήθηκαν όταν νοσηλευόταν στο «Ελπίδα» αναβίωσαν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου μέσα από τις μα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύσκεψη συντονισμού των συναρμόδιων υπηρεσιών για τον έλεγχο της αγοράς κρέατος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λόγω εργασιών αντικατάστασης τμήματος του δικτύου του κεντρικού αγωγού ύδρευσης της ΔΕΥΑΠ, την Πέμπτη 25 Απρίλη από τις 8.30 π.μ. έως 5 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και πλήρης διακοπή υδροδότησης, σ
Image
Image

Search