LIFE STYLE

LIFE STYLE

Μετά θάνατον η αποκάλυψη για τον Καζαντζίδη(VIDEO)

Στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» της Κύπρου μίλησε η Καίτη Γκρέυ και μεταξύ άλλων,  αναφέρθηκε στον Στέλιο Καζαντζίδη προχωρώντας, μάλιστα, και σε αποκαλύψεις…

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Ο Καζαντζίδης πώς μπήκε στη ζωή σας;

Είναι πολύ μεγάλη ιστορία… Ήμουν πέντε χρόνια με τον Καζαντζίδη. Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Μην νομίζεις ότι πέρασα καλή ζωή μαζί του. Δεν τη μπορώ τη ζήλια.

Ήταν άπιστος ο Καζαντζίδης;

Ναι, μου έκανε δυο βρωμιές. Και όταν χώρισα με τον Στέλιο, τα είχα με τον Νίκο το Λαιμό. Πέρασα πολύ ωραία μαζί του, τρία χρόνια, δεν είχα κανένα πρόβλημα, κύριος αυτός.

Γιατί τον συγχωρέσατε τον Καζαντζίδη;

Δεν τον συγχώρεσα ποτέ αγάπη μου. Τον έκανα και πόνεσε πάρα πολύ. Του έλεγα «εσύ κι εγώ να μείνουμε στον κόσμο και να μην υπάρχει άλλος άντρας βγάλτο από το μυαλό σου ότι θα ξανάρθω μαζί σου». «Εγώ θα σε κάνω, αγάπη μου, όπως ήσουν πρώτα. Σ’ αγαπώ, συγγνώμη γι’ αυτά που έκανα», μου έλεγε αυτός.

Τι έκανε;

Ε, δεν έφυγε με τη Μαρινέλλα; Τότε δεν την είχε παντρευτεί. Τον αγάπησα όμως τον Στέλιο. Γιατί ήταν ο πρώτος άντρας μετά τον άντρα μου, που με χάιδεψε, που με έκανε να νιώσω γυναίκα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλ . . .
LIFE STYLE

Προσγειώθηκε στην Ελλάδα σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, ο Τάιλερ Μάκμπεθ για να δώσει το παρόν στην αυριανή ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η Ρωσική Ανακριτική Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακάλυψε αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι οι ένοπλοι που σκότωσαν περισσότερους από 140 ανθρώπους στην επίθεση σε αίθουσα σ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τα επιδημιολογικά δεδομένα της τελευταίας εβδομάδας (από 18 έως 24 Μαρτίου) για τη γρίπη, τον κορονοϊό και τον RSV ανακοίνωσε την Πέμπτη, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλια.Η συνάντηση πραγμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
Image
Image

Search