LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η μεγαλύτερη fan του Σχοινά junior

Η πιο μεγάλη θαυμάστριά του είναι η θεία του! Μιλάμε για τον Δημήτρη, τον γιο του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή, ο οποίος διατηρεί άριστη σχέση με τη θεία Λιάνα, αδερφή της μητέρας του και μέλος του πάλι ποτέ ντουέτου των «αδελφών Γαρμπή», που μεσουρανούσαν στο πλευρό του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Μάλιστα, η Λιάνα Γαρμπή -η οποία έχει εγκαταλείψει το τραγούδι και μένει στην Κύπρο με τον δεύτερο σύζυγό της- ανεβάζει στο facebook φωτογραφίες με τον ανιψιό της, που πλέον είναι 18 χρόνων και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τα καλλιτεχνικά χνάρια των γονιών του. Στα σχόλιά της δεν κρύβει ότι τον θαυμάζει για το ήθος του πάνω απ' όλα, ενώ αναφέρει ότι ως τραγουδιστής έχει αξιοθαύμαστο στιλ και, αν αποφασίσει να γίνει επαγγελματίας, θα το κάνει τέλεια.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αυξημένη είναι η κίνηση στη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου σε σχέση με την περσινή Μ. Παρασκευή. Πιο συγκεκριμένα από τις 24:00 μέχρι τις 14:00 πέρασαν συνολικά 14.200 ενώ η αύξηση που ση . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έως και κατά 19,3% ακριβότερο θα είναι φέτος, σε σχέση με το 2023, το πασχαλινό τραπέζι για τους καταναλωτές, καθώς οι τιμές στα περισσότερα βασικά προϊόντα που το «γεμίζουν», είνα . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Διονύση Τεμπονέρα, Δικηγόρου - Εργατολόγου, Μέλοςυ της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ   Τα στοιχεία δείχνουν ότι επανέρχονται όλες οι παθογένειες της ελληνικής οικονομίας που μας οδήγησαν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024: 13.00 – 19.00Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 – 15.00Κυριακή του Πάσχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
Image
Image

Search