LIFE STYLE

LIFE STYLE

Νταλάρας: Το περιεχόμενο των τραγουδιών του Ρουβά ήταν κοντά σχεδόν στο τίποτα

Στον Σάκη Ρουβά αλλά και στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αναφέρθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1 ο Γιώργος Νταλάρας σε συνέντευξή που παραχώρησε. Μιλώντας για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τη γνωριμία τους αλλά και τον θάνατο του καλλιτέχνη είπε: «Ο ξαφνικός θάνατος του Λαυρέντη μας διέλυσε. Θα μου μείνει αξέχαστο το γεγονός ότι ανοίγω την πόρτα γιατί χτυπάει το κουδούνι, μπαίνει μέσα και λέει: “Γεια σας! Είμαι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και σας έχω φέρει να ακούσετε κάποια τραγούδια”. Του λέω “Μη μου μιλάς στον πληθυντικό, δεν είμαι τόσο μεγάλος. Ο μαέστρος ο Μαχαιρίτσας τι σου είναι”; Μου λέει “πατέρας μου”. Του λέω “έμπα μέσα”. Έτσι γνωριστήκαμε. Όταν δεν προλαβαίνεις να αποχαιρετήσεις μερικούς ανθρώπους, το βάρος είναι απίστευτο. Ψάχνεις να πιαστείς από κάπου. Κι έρχεται κι αυτό το αρχέγονο γιατί».

Ο Γιώργος Νταλάρας αναφέρθηκε και στον Σάκη Ρουβά λέγοντας: «Όταν μεγάλωνε η κόρη μου, ήταν εκείνη η εποχή που ο Σάκης Ρουβάς ήταν σε μια πολύ μεγάλη αίγλη -κι ακόμα είναι το παιδί. Το περιεχόμενο των τραγουδιών του ήταν κοντά σχεδόν στο τίποτα και ενδεχομένως να παραμένει. Ας πούμε ότι ο Ρουβάς είναι από τις καλές περιπτώσεις, ένα ευγενικό και ωραίο πλάσμα, έκανε μια καταπληκτική οικογένεια. Και όταν της έλεγα, αυτά ακούγονται σήμερα και αυτά προτείνω, διάλεγε τον Χατζηδάκη».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με ενισχυμένους βοριάδες θα ξεκινήσει η Μεγάλη Εβδομάδα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ωστόσο τη Μεγάλη Τετάρτη, αναμένεται να εξασθενήσουν.Γενικά ο καιρός προβλέπεται αίθριος μ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τεράστια νίκη πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος με ανατροπή στην ανατροπή επικράτησε 3-2 της ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και έβαλε "φ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιδανικός αυτόχειρας στη μάχη του τίτλου ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τους Θεσσαλονικείς και γνώρισε δεύτερη σερί ήττα στα playoffs, τρεις μέρες μετά την . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

του Αλέξανδρου Βασιλικού, προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) Το γεγονός αυτό αποτυπώνεται στα διαθέσιμα στοιχεία που συνηγορούν για ένα 2024 με θετικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα στη Μανολάδα. Ειδικότερα, ένας άνδρας οδηγώντας φορτηγό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση δέχτηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ταξιδεύοντας την Παρασκευή, προς Αθήνα. Στο ύψος του Ζευγολατιού το όχημα που επέβαινε δέχθηκε πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και τον προσήκοντα σεβασμό, στην  Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις σήμερα για τον εορτασμό της 198η Επετείου της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων, π
Image
Image

Search