LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η Ελένη Ράντου και η αδελφή της μαζί, σε μία σπάνια φωτογραφία

Η παράσταση που συμμετέχει η Ελένη Ράντου έκανε πρεμιέρα στο θέατρο και οι συγγενείς και οι φίλοι ήταν παρόντες για να την τιμήσουν. Η ηθοποιός ήταν πολύ ενθουσιασμένη για αυτή τη συνεργασία, και δεν έβλεπε την ώρα για να ανέβει ξανά στο σανίδι και να επικοινωνήσει με το κοινό. Η παράσταση, «Τζάσμιν», έκανε πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου στο θέατρο Διάνα για δεύτερη χρονιά, μετά από μία επιτυχημένη σεζόν. Σε αυτήν συμμετέχουν εξαιρετικοί ηθοποιοί, ενώ οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία, να παρακολουθήσουν μία ερμηνεία ζωής από την Ελένη Ράντου και μια εμπνευσμένη σκηνοθεσία από τον Σταμάτη Φασουλή.

Η Ελένη Ράντου φωτογραφίζεται μαζί με την αδελφή της

Στην πρεμιέρα της παράστασης, τα αγαπημένα πρόσωπα της Ελένης Ράντου ήταν στο πλευρό της, για να τη στηρίξουν, αλλά και να την απολαύσουν. Μετά από αυτήν, μάλιστα, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε μαζί με την αδελφή της, Ιωάννα Ράντου. Πρόκειται για μία σπάνια φωτογραφία, αφού δεν την βλέπουμε πολύ συχνά να ποζάρει με συγγενικά της πρόσωπα. Η ομοιότητα μεταξύ τους είναι εξαιρετική και μπορεί να έχουν διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά τους, ωστόσο, στο πρόσωπο μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο εντατικολόγος και διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου Ανδρέας Ηλιάδης, μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου που έκρινε ομόφωνα ένοχη τη Ρούλα Πισπιρίγκου, σε ανάρτηση τ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το απόγευμα, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ.Βενιζέλος», πέντε αλλοδαποί, ηλικία 25, 27, 45, 57 και 62 ετών, για παράβασ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αναλυτική ανακοίνωση για τον ισχυρό σεισμό των 5,7 Ρίχτερ ανατολικά των Στροφάδων στον Κυπαρισσιακό Κόλπο εξέδωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. «Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος της Αγωγής Υγείας, ενός προγράμματος που αναπτύχθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ της Διοίκησης της 6 ηςΥΠΕ και της Διοίκηση . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο εντατικολόγος και διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου Ανδρέας Ηλιάδης, μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου που έκρινε ομόφωνα ένοχη τη Ρούλα Πισπιρίγκου, σε ανάρτηση του αναφέρει: «Η απε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος της Αγωγής Υγείας, ενός προγράμματος που αναπτύχθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ της Διοίκησης της 6 ηςΥΠΕ και της Διοίκησης της 116 πτέρυγας μ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
Image
Image

Search