LIFE STYLE

LIFE STYLE

Τέλος στο διάσημο σόου της Victoria's Secret

Την ετήσια επίδειξη μόδας της ακύρωσε για φέτος η διάσημη εταιρεία εσωρούχων Victoria’s Secret, προκαλώντας θλίψη στον γυναικείο και ανδρικό πληθυσμό. Η επίδειξη μόδας ξεκίνησε το 1995 και ήταν κάποτε μια σημαντική εκδήλωση ποπ κουλτούρας, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια θεατές κάθε χρόνο. Πέρυσι όμως, σημείωσε την μικρότερη τηλεθέαση και έγινε θέμα έντονης κριτικής με πολλούς να αναφέρουν πως είναι σεξιστική, ξεπερασμένη, και χωρίς ποικιλία.

Η μητρική εταιρεία της Victoria’s Secret, L Brands δήλωσε πως είναι σημαντικό να «εξελιχθεί« η στρατηγική μάρκετινγκ τους. «Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε πώς να προωθήσουμε την θέση της εταιρείας μας και να την περάσουμε καλύτερα στους πελάτες» δήλωσε στους επενδυτές ο Στιούαρτ Μπουργκντόρφερ, επικεφαλής της οικονομικής υπηρεσίας της L Brands.

Στην ετήσια επίδειξη μόδας έχουν περπατήσει μερικά από τα κορυφαία supermodels στον κόσμο, φορώντας λαμπερά εσώρουχα με πανάκριβα κοσμήματα και φτερά αγγέλων από πούπουλα. Η συγκεκριμένη, μάλιστα επίδειξη, ήταν ένα ορόσημο στην καριέρα πολλών μοντέλων όπως οι Τάιρα Μπανκς, Χάιντι Κλουμ και Μιράντα Κερ.

Πτώση στις πωλήσεις και στο στόχαστρο της κριτικής

Οι κακές πωλήσεις αντικατοπτρίζονται στα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου της εταιρείας, που ανακοινώθηκαν αυτή την εβδομάδα και δείχνει καθαρή ζημιά 252 εκατομμυρίων δολαρίων. Παράλληλα, η μητρική εταιρεία της Victoria’s Secret έτυχε κακής δημοσιότητας λόγω της φιλίας του ιδρυτή της, του δισεκατομμυριούχου Λες Γουέξνερ, με τον αποθανόντα χρηματιστή Τζέφρι Επστάιν, που αυτοκτόνησε στην φυλακή τον περασμένο Αύγουστο, εν αναμονή της δίκης του για σωματεμπορία. Ο Γουέξνερ είχε προσλάβει τον Επστάιν ως σύμβουλο, αλλά έκοψε τις επαφές το 2007 κατηγορώντας τον μάλιστα για υπεξαίρεση χρήματος.

Φωτογραφίες: AP

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Ηρακλή Σίψα, πρώην εκδότη της εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας «Πατρινές Ώρες», και απευθύνει συλλυπη . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου σχετικά με την παράνομη εισβολή στην Κύπρο το 1974 συνιστούν πρόδηλη στρέβλωση της ιστορικής αλήθειας και προσβολή στην μνήμη των θυμάτων” αναφέρο . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα από την κιτς φιέστα του κ. Γεωργιάδη με τα απογευματινά χειρουργεία και η πολιτική της κυβέρνησης που υπονομεύει τη λειτουργία του δημόσιου συστήματος υγείας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής επιτίθεται με σφοδρότητα προς τους υπευθύνους για την παράνομη δράση πλανοδίων. Συγκεκριμένα αναφέρει: Το τριήμερ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Ηρακλή Σίψα, πρώην εκδότη της εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας «Πατρινές Ώρες», και απευθύνει συλλυπητήρια από καρδιάς, σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής επιτίθεται με σφοδρότητα προς τους υπευθύνους για την παράνομη δράση πλανοδίων. Συγκεκριμένα αναφέρει: Το τριήμερο της κορύφωσης των
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας προγραμματίζει για αύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου, στις 11το πρωί στον ΕΛΓΑ Πάτρας και στις 12 το μεσημέρι στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος Ντρί
Image
Image

Search