LIFE STYLE

LIFE STYLE

Μ. Μπεγνής: Η μαϊμού της γιαγιάς μου δάγκωσε τον Σταμάτη Φασουλή

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν χθες το πρωί ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος αποκάλυψε μια απίθανη ιστορία. Ο γνωστός ηθοποιός, φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση για τον Αριστοτέλη Ωνάση, με τίτλο «Ωνάσης: Τα θέλω Όλα», που υπογράφει ο Σταμάτης Φασουλής. Όπως ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής, με τον Σταμάτη Φασουλή γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια.

«Είμαστε πολύ αγαπημένοι, γιατί είναι οικογένεια πια ο Σταμάτης. Έχουμε δουλέψει εφτά φορές μαζί. Είναι από τη Σαλαμίνα και εκείνος. Η γιαγιά μου με τη μαμά του ήταν πάρα πολύ φίλες. Μας ενώνει δηλαδή ένα κοινό παρελθόν, πολύ τρυφερό και όμορφο», ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής και συνέχισε περιγράφοντας την ιστορία που άφησε άφωνη την παρουσιάστρια.

«Υπάρχει ιστορία μεγάλη με τη γιαγιά. Η γιαγιά μου είχε έρθει από την Αίγυπτο. Ο Σταμάτης 5 χρονών τη θυμόταν ως κάτι φοβερό που ήρθε στο σπίτι, καθώς η γιαγιά μου έφερε και μια μαϊμού, είχε κατοικίδιο μαϊμού. Η μαϊμού λοιπόν ήταν το όνειρο του Σταμάτη. Αυτό που ήταν πάρα πολύ όμορφο και παραδεισένιο, ξαφνικά έγινε κόλαση, όταν η μαϊμού γυρίζει και δαγκώνει τον Σταμάτη Φασουλή. Αυτό το λέμε στους θεατρικούς κύκλους και δεν το πιστεύουν. Στην τηλεόραση δεν το έχω ξαναπεί», είπε χαρακτηριστικά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Δεχθήκαμε λεκτική επίθεση από τον Φλώρο, άρχισε να μας απειλεί και να μας βρίζει. Για να τον αποφύγουμε λοιπόν βγήκα εκτός της αιθούσης» περιγράφει ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύση . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα 3-0 στην OPAP Arena από την ανώτερη ΑΕΚ, η οποία παρέμεινε πρώτη διευρύνοντας τη διαφορά από τους πράσινους στο +4, με τον Φατίχ Τερίμ να δηλώνει πω . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το αθηναϊκό ντέρμπι της OPAP Arena βάφτηκε κιτρινόμαυρο, καθώς η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Η . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στραβοπάτησε ο Ολυμπιακός στο Κλεάνθης Βικελίδης και οι ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου μειώθηκαν αισθητά. Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Άρη για την 7η αγωνιστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση: Η έναρξη λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων στην περιοχή μας αναδεικνύει καθημερινά την κυνική ομολογία της κυβέρνησης, ότι οι ασθενείς καλούνται να ξεπεράσουν τις τεράστιες αναμο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, για το θέμα των συμβασιούχων της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, το Σώμα ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, την ακόλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη  στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών  (ΚΕΔΜΟΠ -Χάρισε Ζωή) πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ο Αναπληρωτής Περιφερειά
Image
Image

Search