LIFE STYLE

LIFE STYLE

Τ. Τρύπη: Δεν πιστεύω ότι η ζωή μου έχει μεγαλύτερη αξία από μιας αγελάδας

Η Τάνια Τρύπη τα τελευταία χρόνια έχει γίνει χορτοφάγος και εξήγησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» πώς πήρε αυτή την απόφαση. «Εδώ και 2,5 χρόνια έχω κόψει τα ζώα και τα παράγωγα τους από τη διατροφή μου. Απέκτησα ένα κινητό που είχε ίντερνετ και η πρώτη πληροφορία που πήρα ήταν ένα πλάνο μιας αγελάδας που της παίρνουν με έναν πολύ “ευγενικό” τρόπο το μωρό της. Με κλωτσιές. Έτσι, άρχισα να το ψάχνω» ανέφερε μεταξύ άλλων η Τάνια Τρύπη.

Αναφερόμενη στην αγάπη της για τα τατουάζ και πώς αυτή συνδυάζεται με τη χορτοφαγία, είπε: «Έχω 4 τατουάζ αφιερωμένα στα ζώα. Το ένα μπράτσο έχει όλα τα ζώα της φάρμας και το άλλο την άγρια ζωή. Θέλω να λέγομαι άνθρωπος. Δεν πιστεύω ότι η δική μου ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από μιας αγελάδας» και πρόσθεσε: «Το Πάσχα δεν πήγαινα σε τραπέζια γιατί δεν μπορούσα να βλέπω να συμβαίνει αυτό σε ολόκληρο το ζώο. Είμαι κατά της παράδοσης. Ου φονεύσεις, λέει, δεν έχει επεξήγηση μόνο τον άνθρωπο και “σφάξε” το αρνί».

Σχετικά με την επιστροφή της στα τηλεοπτικά δρώμενα και την επιτυχία της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» του Open, η ηθοποιός ανέφερε: «Είχα να κάνω τηλεόραση πάνω από 10 χρόνια, μόνο κάτι guest. Τώρα έκατσε η ιδανική συνθήκη, το ιδανικό σενάριο σε ένα καταπληκτικό βιβλίο, οι ιδανικοί συντελεστές» και πρόσθεσε: «Ένας ηθοποιός δεν μπορεί πια να ζήσει μόνο με τον μισθό του θεάτρου. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ οικονομικά. Δεν μπορούσα να πληρώσω το δάνειο που έχω πάρει για το σπίτι του γιου μου. Φούσκωναν οι λογαριασμοί και έκανα συνέχεια ρυθμίσεις, ότι μπορούσα τακτοποιούσα».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας αγρότης χθες (28/03) το πρωί, στην Στιμάγκα Κορινθίας, κατά την διάρκεια εργασιών σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος ά . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός λειτουργίας την θα είναι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, όλες οι υπηρεσίες της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από τις 8:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του Πληροφοριακο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση σκύλων σε γυναίκα εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης, σε πάρκινγκ της οδού Μάντικα στη Ραφήνα. Όπως αναφέρει το irafina.gr, ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε ο Δήμος . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
Image
Image

Search