LIFE STYLE

LIFE STYLE

Θύμα απάτης ο Τόνι Σφήνος!

 Ο γνωστός perfomer Τόνι Σφήνος έπεσε θύμα μιας απίστευτης απάτης. Όλα ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες όταν ο Αθανάσιος Κιούσης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, θέλησε να συνεργαστεί με μέλος της ορχήστρας του προκειμένου να ανοίξουν μαζί κατάστημα στη Μικρή Βενετία της Μυκόνου.

 

Όπως αναφέρεται στην μηνυτήρια αναφορά, ο Τόνι Σφήνος θα αναλάμβανε τις δημόσιες σχέσεις του μπαρ και τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

 

Σύμφωνα με τη δικηγορική εταιρεία Δικηγορική Εταιρία Αγαπηνός & Συνεργάτες, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση, ο μουσικός απέσπασε από τον Τόνι Σφήνο περισσότερες από 55.000 ευρώ ως δήθεν «αέρα» για τη μίσθωση καταστήματος. Ο Τόνι Σφήνος φέρεται να τα έδωσε και να τα έχασε, όπως αναφέρει ο performer στη μηνυτήρια αναφορά του.

 

«Από τον ίδιο δεν θα ζητούσαν χρήματα επειδή ήταν στενοί συγγενείς»

 

«Φυσικά μου παρουσίασε το όλο επιχειρηματικό πλάνο σαν μια μεγάλη ευκαιρία, δεδομένου ότι το κατάστημα ευρίσκεται στη Χώρα της Μυκόνου, ήτοι σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα και ιδιαίτερα τη θερινή σεζόν έχει αυξημένη επισκεψιμότητα. Αφού συζητήσαμε τις λεπτομέρειες, ο μηνυόμενος (ψευδώς όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια) με ενημέρωσε ότι είχαν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες και ότι για να μισθώσουμε το ανωτέρω κατάστημα έπρεπε εγώ και οι υπόλοιποι δυο συνεργάτες να δώσουμε ως «αέρα» στους ιδιοκτήτες 55.000 Ευρώ, αλλιώς θα χάναμε την ευκαιρία. Μου ανέφερε δε ότι από τον ίδιο δεν θα ζητούσαν χρήματα επειδή ήταν στενοί συγγενείς και ότι θα έπρεπε να δώσουμε μια απάντηση άμεσα, καθώς υπήρχαν και άλλοι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι ήταν διατεθειμένοι να καταβάλουν το ποσό» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο Τόνι Σφήνος.

 

Ο ίδιος κατέβαλλε το μερίδιό του σε δυο δόσεις, ώστε να γίνει η συμφωνία και να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του μπαρ, πληρώνοντας από την τσέπη του του προμηθευτές και το συνεργείο.

 

Το μπαρ άρχισε να λειτουργεί και λίγο καιρό μετά η συνεργασία με τον συνάδελφο «χάλασε».

 

«Απαίτησαν να φύγω οριστικά από την επιχείρηση»

 

Ο Τόνι Σφήνος, στη μήνυσή του αναφέρει πως ενώ το κατάστημα έκανε εγκαίνια, οι συνεταίροι του, τον ενημέρωσαν πως δεν θέλουν να βρίσκεται πια στο κατάστημα.

 

«Τον Ιούνιο του 2015 (λίγες μέρες μετά τα εγκαίνια του καταστήματος) οι συνεταίροι μου, μου δήλωσαν ευθαρσώς πως δεν επιθυμούν πλέον να παρευρίσκομαι καθόλου στο κατάστημα και απαίτησαν να φύγω οριστικά από την επιχείρηση! Το χρονικό διάστημα που ακολούθησε προσπάθησα πάμπολλες φορές να επικοινωνήσω με τους συνεργάτες μου, προκειμένου να ενημερωθώ για την τύχη και την ακριβή οικονομική θέση της εταιρείας μας, της οποίας άλλωστε ήμουν και είμαι ομόρρυθμο μέλος και να αναζητήσω τα χρήματα που είχα καταβάλει για την κατασκευή και τον εξοπλισμό του καταστήματος (συνολικά 30.000 ευρώ), καθώς και το συνολικό ποσό των 55.000 Ευρώ, που είχα καταβάλει καθ’ υπόδειξη του μηνυόμενου ως «αέρα» για την εκμίσθωση του καταστήματος, αλλά οι προσπάθειες μου απέβησαν άκαρπες» αναφέρει στη μήνυση του.

 

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο μουσικός καταδικάστηκε πρωτόδικα από το δικαστήριο σε φυλάκιση ενός έτους για απάτη, καθώς όπως αποδείχτηκε ιδιοκτήτης του ακινήτου ήταν ο πατέρας του μουσικού, ο οποίος δεν είχε καμία αξίωση να λάβει χρήματα από τον Τόνι Σφήνο.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιστορική βραδιά για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι για πρώτη φορά βρίσκονται στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς επικράτησαν 3-2 στα πέναλτι της Φενέρμπαχτσε με ήρωα τον Τζ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε περισσότερες από 2.165 κλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης ανταποκρίθηκαν αστυνομικοί σε όλη τη χώρα που αφορούσαν περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας το πρώτο 15νθήμ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Ευρωεκλογών διαπιστώνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να θεωρείται καταλληλότερος ως πρωθυπουργός. Στην εκ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μπριζ ήταν καλύτερη και στην Τούμπα, μετά το ματς στο Βέλγιο, κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-0 με δύο γκολ από τον Τζούτγκλα στο πρώτο 45λεπτο και πέρασε στα ημιτελικά όπου θα βρει απέναν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search