LIFE STYLE

LIFE STYLE

Έξι μυστικά για τέλεια μαλλιά μετά τα 40

Τέλεια μαλλιά μετά τα 50 – Μυστικά: Με το πέρασμα του χρόνου, πολλές γυναίκες παρουσιάζουν σημάδια γήρανσης στο πρόσωπό τους, καθώς και σε άλλα σημεία του σώματος. Ωστόσο, υπάρχουν κόλπα, τα οποία μπορούν να σας σώσουν από τα συγκεκριμένα σημάδια.

Τέλεια μαλλιά μετά τα 50: Έξι μυστικά ομορφιάς για να δείχνετε δέκα χρόνια νεότερη

Λάθος 1 – Κοντά μαλλιά: Αν επιλέξεις να τα κόψεις, διάλεξε ένα μοντέρνο pixie cut, με μύτες.

Λάθος 2 – Μακριά μαλλιά: Αν θέλετε να διατηρήσετε τα μακριά μαλλιά σας, επιλέξτε ένα κούρεμα με πολλά μήκη και κυματιστή υφή.

Λάθος 3 – Ανοιχτό χρώμα μαλλιών: Για να κρατήσετε ένα χρώμα κοντά στο φυσικό σας. Επιλέξτε μία απόχρωση 2-3 τόνους πιο ανοιχτή για όλα τα μαλλιά σας. Αντίθετα, μπορείτε να πάρετε μόνο για μερικές ανταύγειες, που πλαισιώνουν το πρόσωπό σας.

Λάθος 4 – Σκούρα μαλλιά: Αν η βάση σας είναι πολύ ανοιχτή – ξανθή, δοκιμάστε κάποιες ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας για να δώσετε βάθος στο αποτέλεσμα.

Λάθος 5 – Λευκά μαλλιά: Επιλέξτε προϊόντα που προάγουν τη λάμψη των μαλλιών και που παρέχουν προστασία ενάντια στις ακτίνες UV. Αν έχετε πάνω από 50% λευκά μαλλιά, χρησιμοποιήστε ένα μοβ σαμπουάν για να εξουτερώσετε τυχόν κιτρίνισμα.

Λάθος 6 – Extreme κούρεμα: Δείτε φωτογραφίες της Halle Berry, της Susan Sarandon ή άλλων celebrities κοντά στην ηλικία σας και πάρτε έμπνευση για την επόμενη επίσκεψή σας στο κομμωτήριο. Άλλη λύση; Κόψτε αφέλειες!

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας αγρότης χθες (28/03) το πρωί, στην Στιμάγκα Κορινθίας, κατά την διάρκεια εργασιών σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος ά . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός λειτουργίας την θα είναι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, όλες οι υπηρεσίες της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από τις 8:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του Πληροφοριακο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση σκύλων σε γυναίκα εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης, σε πάρκινγκ της οδού Μάντικα στη Ραφήνα. Όπως αναφέρει το irafina.gr, ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε ο Δήμος . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
Image
Image

Search