LIFE STYLE

LIFE STYLE

Βικτόρια Μπέκαμ: Αποκάλυψε τι τρώει κάθε πρωί και παραμένει έτσι αδύνατη!

Είναι γνωστό ότι η Βικτόρια Μπέκαμ είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής και γυμναστικής. Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε είναι η ρουτίνα διατροφής που ακολουθεί, την οποία η επιτυχημένη σχεδιάστρια μοιράστηκε στο Instagram.

Μέσω Instagram Story, η Βικτόρια Μπέκαμ μας έδειξε πως ξεκινά πάντα τη μέρα της με δυο κουταλιές, μηλόξυδο (και συγκεκριμένα ξύδι από οργανικό μηλίτη) που θεωρείται πως βοηθά στο αδυνάτισμα, μειώνει τα επίπεδα ζαχάρου, ενισχύει το μεταβολισμό και μειώνει τις φλεγμονές και τις προσβολές από βακτήρια. Το επιλέγουν επίσης η Τζένιφερ Άνιστον και η Μιράντα Κερ. «Το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί είναι να πίνω 2 κουταλάκια μηλόξυδο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε «Ακολουθούμενο από … φρέσκο λεμόνι στημένο μέσα σε βραστό νερό.»

Το πρωινό δια χειρός Χάρπερ

Το πρωινό ολοκληρώνεται με μερικά εσπρεσάκια και το πρωινό που της φτιάχνει η 8χρονη κόρη της, Χάρπερ. Οι επιλογές είναι αυτό που θα περίμενες για τη Βικτόρια Μπέκαμ. Σπόροι chia, γάλα αμυγδάλου και ένα βατόμουρο ριγμένο έτσι τυχαία.

Στη συνέχεια έδειξε ότι μετά το πρωινό της ακολουθούν «μερικοί» καφέδες πριν αρχίσει τη δίωρη προπόνησή της.

Το σίγουρο είναι ότι διατηρεί αυτή την καλή φυσική κατάσταση όχι μόνο με τη υγιεινή διατροφή, αλλά και τη γυμναστική.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ελλείψεις παρουσιάζονται ακόμη και στα φάρμακα της εποχής, που δεν είναι άλλα από τα αλλεργιογόνα είτε σε χάπια, είτε σε αλοιφές, με όσους νοσούν να ψάχνουν την θεραπεία τους από φ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
Image
Image

Search