LIFE STYLE

LIFE STYLE

Η ευχή του Μπαράκ Ομπάμα στην σύζυγό του Μισέλ για τα γενέθλιά της

Μπορεί ο Μπαράκ Ομπάμα να είναι ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά όσον αφορά την σύζυγό του Μισέλ Ομπάμα, αυτή είναι το πραγματικό αστέρι της οικογένειας. Σε ένα γλυκό αφιέρωμα που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή τα 56α γενέθλια της Μισέλ Ομπάμα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μοιράστηκε μια σειρά από 4 ασπρόμαυρες φωτογραφίες του ζευγαριού, οι οποίες έχουν τραβηχτεί σε φωτογραφικό θάλαμο, θέλοντας να ευχηθεί στην εδώ και 28 χρόνια σύζυγό του. «Σε κάθε σκηνή, είσαι το αστέρι μου, Μισέλ Ομπάμα» έγραψε ο Μπαράκ Ομπάμα, προσθέτοντας: «Χρόνια Πολλά, μωρό μου».

Στις τέσσερις φωτογραφίες του ζευγαριού απεικονίζεται το ζευγάρι σε διαφορετικές πόζες, με την πρώτη λήψη να δείχνει την Μισέλ Ομπάμα να κάθεται στην αγκαλιά του Μπαράκ Ομπάμα και να κρατά το κεφάλι του στο στήθος της. Στην δεύτερη, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, της δίνει ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο καθώς κοιτάζουν και οι δύο την κάμερα, ενώ στην τρίτη χαμογελούν στον φακό. Στην τελευταία, ο Μπαράκ Ομπάμα γυρίζει την πλάτη του στην κάμερα και κάνει μια τεράστια αγκαλιά στην πρώην Πρώτη Κυρία, που δείχνει πολύ χαρούμενη.

Οι εικόνες, οι οποίες δημοσιεύτηκαν τόσο στον λογαριασμό του Μπαράκ Ομπάμα στο Twitter και στο Instagram, έκαναν τους οπαδούς του πρώην Αμερικανού προέδρου να παραληρήσουν, προκαλώντας φρενίτιδα σχολίων – με περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια άτομα να κάνουν like σε λιγότερο από μία ώρα. «Χρόνια Πολλά! Μας λείπετε τόσο εσείς όσο και η πανέμορφη οικογένειά σου» έγραψε κάποιος.

Η ανάρτηση της Μισέλ Ομπάμα

Λίγες ώρες μετά την γλυκιά ανάρτηση του Μπαράκ Ομπάμα, η Μισέλ ευχαρίστησε τους φίλους της μέσω Instagram για τις ευχές τους, ενώ περιγράφει το πώς η «προοπτική» της άλλαξε τον τελευταίο χρόνο, αφότου και οι δύο κόρες της, Μάλια και Σάσα, είναι πλέον στο πανεπιστήμιο. «Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές σας» έγραψε προσθέτοντας: «Με τα κορίτσια να λείπουν στο πανεπιστήμιο, αυτά τα γενέθλια φέρνουν μια νέα προοπτική – έναν καθαρό αέρα – στο ταξίδι του. Ανυπομονώ να αφιερώσω λίγο ποιοτικό χρόνο στους φίλους και σε μένα – και φυσικά στον άνδρα μου. Ανυπομονώ για μια καλύτερη χρονιά φέτος και ανυπομονώ να σας έχω ενήμερους για το ταξίδι μου». Στην φωτογραφία, η Μισέλ Ομπάμα ποζάρει σε ένα μονοπάτι κρατώντας αγκαλιά 5 φίλες της και όλες είναι ντυμένες με αθλητικά ρούχα. Στο φόντο υπάρχουν δύο λόφοι και ένα ουράνιο τόξο στον ουρανό.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Μισέλ Ομπάμα για να ευχαριστήσει τους φίλους και οπαδούς της για τις ευχές/Φωτογραφία: Instagram/michelleobama

Να σημειωθεί πως είναι κάτι σαν παράδοση για τον Μπαράκ Ομπάμα να στέλνει μέσω των social media τις ευχές του στην σύζυγό του και να μοιράζεται γλυκά δημόσια μηνύματα και φωτογραφίες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τον τρόμο βιώνουν μία 38χρονη κι τα δύο παιδιά τους σε περιοχή της Δράμας, καθώς σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε, της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της, το οποίο ήταν σταθμευμένο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων, την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, ώρα 09:00, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση 1ης Τροποποίησης της από 01.08.2023 (ΑΔΑ 6ΨΝΝΟΚΩΞ-ΡΣΘ)
Image
Image

Search