LIFE STYLE

LIFE STYLE

Καλό Μεσημεράκι: Φιλοφρονήσεις και μια αποκάλυψη για μίνι σειρά από τη Ντενίση

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε η Μιμή Ντενίση, στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Τρίτης.

Η ηθοποιός αντάλλαξε φιλοφρονήσεις με τον παρουσιαστή και μάλιστα του είπε «μη με κοιτάζεις με αυτό το γοητευτικό βλέμμα».

Μεταξύ άλλων, η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε και στον νέο κύκλο του «Your face sounds familiar» στο οποίο δεν θα συμμετέχει τελικά ως μέλος της κριτικής επιτροπής λόγω των αυξημένων θεατρικών υποχρεώσεων που έχει.

«Δεν καταφέραμε δυστυχώς να συγχρονιστούμε με το YFSF. Κρίμα γιατί αυτό που θα μου λείψει από το παιχνίδι, είναι πως είχα ωραία επαφή με τον νεανικό κόσμο που έβλεπε ή ήταν εκεί» ανέφερε η Μιμή Ντενίση και πρόσθεσε: «Αλλά Τετάρτη, οπότε και θα γίνεται το γύρισμα, με την παράσταση που πρωταγωνιστώ δεν μπορώ».

Στη συνέχεια, η Μιμή Ντενίση προχώρησε και σε μια αποκάλυψη αφού υπάρχει το ενδεχόμενο η παράσταση της «Σμύρνη μου αγαπημένη» να μετατραπεί σε μίνι σειρά.

«Ναι, υπάρχει κουβέντα της παραγωγής. Δεν ξέρω αν έχουν καταλήξει με τον ΑΝΤ1 γιατί το συζητάμε γενικά. Εκτός από τα γυρίσματα που έχουμε εμείς στην ταινία να έχει αρκετά πρόσθετα ώστε να γίνει μία μίνι σειρά» ανέφερε η ηθοποιός.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search