LIFE STYLE

LIFE STYLE

Χωρίς Jean-Paul Gaultier ο κόσμος της μόδας;

 Ο μεγάλος προβοκάτορας του κόσμου της μόδας, ο σχεδιαστής που κέρδισε το προσωνύμιο «enfant terrible», ο Jean-Paul Gaultier, έδωσε την περασμένη Τετάρτη το τελευταίο του show στο Théâtre du Châtelet στο Παρίσι, παρουσιάζοντας την κολεξιόν του Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020.

 

Στις αρχές της εβδομάδας είχε ανακοινώσει ότι αυτό θα ήταν η τελεία που βάζει στο να παρουσιάζει couture, κάθε σεζόν, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Υποσχέθηκε ότι ο οίκος JPG θα συνεχίσει με «καινούργιο concept». Καινούργια σύλληψη, καινούργια ιδέα; Είναι τόσο ασαφές, που παραμένει ανοιχτό για εικασίες. Έως ότου δούμε κάτι χειροπιαστό, ο κόσμος της μόδας -και οι ρέκτες της υψηλής μόδας- θα στερείται των show του Gaultier. 

 

Το θέαμα του show στο Châtelet ήταν εκθαμβωτικό: παρήλασαν πάνω από 200 κρεασιόν και 70.000 κρύσταλλα Swarovski, με μοντέλα τις εδώ και καιρό αγαπημένες του μούσες: από την Amanda Lear μέχρι την Dita Von Teese.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search