LIFE STYLE

LIFE STYLE

Λαμπρές στιγμές στην Εβδομάδα Ανδρικής Μόδας του Παρισιού

 Πολλοί οίκοι μόδας παρουσίασαν τις κολεξιόν τους Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020 στην Εβδομάδα Ανδρικής Μόδας του Παρισιού. Κάποια από τα show ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακά.

 

Ο Virgil Abloh εμφάνισε την τέταρτη κολεξιόν του για τον οίκο Louis Vuitton. Σύμφωνα με τα τον οίκο ειδών πολυτελείας, επρόκειτο για μια μελέτη «της εξελισσόμενης ανθρωπολογίας του κοστουμιού και του επαναπρογραμματισμού των κωδίκων ένδυσης». Εμπνευσμένο από «τους τύπους που μετακινούνται από και προς την πόλη», το show έκλεισε με κρεασιόν διακοσμημένες με γαλανούς ουρανούς και φουσκωμένα άσπρα σύννεφα. 

 

Για τον Christian Dior, ο Kim Jones άντλησε από τα αρχεία και την εικονογραφία της, μεταξύ άλλων, σχεδιάστριας αξεσουάρ Judy Blame και σχεδίασε για τον γαλλικό οίκο μια κολεξιόν διαχρονικής κομψότητας. «Είναι φόρος τιμής στην couture του Christian Dior με μια ερμηνεία της από την Judy Blame» δήλωσε ο Jones.

 

Η προσήλωση του Pierpaolo Piccioli στην ομορφιά ήταν ακόμη μια φορά εμφανής στο show ανδρικής κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020 που σχεδίασε για τον Valentino. Το show περιλάμβανε και περφόρμανς από την FKA Twigs (την τραγουδίστρια, τραγουδοποιό και χορεύτρια Tahliah Debrett Barnett), ντυμένη σε λευκή τουαλέτα Valentino. 

 

«Η δουλειά της μόδας είναι να μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι μια ανθρώπινη ανάγκη» είχε πει κάποτε ο Tim Blanks, και αυτό ακριβώς είναι που κάνουν τα show του οίκου Dries Van Noten. Η κολεξιόν που σχεδίασε ο Blanks ήταν πιστή σε αυτό που είχε πει. 

 

Πολλά βολτ στις κρεασιόν του Rick Owens. Ο σχεδιαστής έστειλε στην πασαρέλα μια σειρά από φόρμες με ένα μπατζάκι, συνοδευόμενες από τα ψηλοτάκουνα υποδήματά του (που, πλέον, είναι το σήμα κατατεθέν του).

 

Το show του Raf Simons ήταν εν μέρει εμπνευσμένο από την ταινία «Blade Runner» (η μουσική της οποίας ήταν και το σάουντρακ της παρουσίασης, μαζί με το «Life on Mars» του Μπόουι). Μια κομψή εξερεύνηση της νεανικής κουλτούρας, με έντονες επιρροές από επιστημονική φαντασία. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμμ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο βασιλιάς Κάρολος απευθύνθηκε στον βρετανικό λαό, σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη για τους καθολικούς.Στο μήνυμά του, επαναβεβαίωσε την υπόσχεση της στέψης του να ακολουθήσει το παράδειγμα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλ . . .
LIFE STYLE

Προσγειώθηκε στην Ελλάδα σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, ο Τάιλερ Μάκμπεθ για να δώσει το παρόν στην αυριανή ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλια.Η συνάντηση πραγμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
Image
Image

Search