LIFE STYLE

LIFE STYLE

Μέγκαν και Χάρι σκέφτονται να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες

Από τη μια η διαφαινόμενη διάθεση της Μέγκαν Μαρκλ να επιστρέψει στην υποκριτική, ή έστω σε μια καριέρα στο Χόλιγουντ, και από την άλλη η πίεση που δέχονται από τον Τύπο στον Καναδά, κάνει το πιο διάσημο ζευγάρι του κόσμου να σκέφτεται τη μετοίκησή του στο Λος Άντζελες. 
Αφού αναστάτωσαν την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, Χάρι και Μέγκαν έχουν αποσυρθεί στον Καναδά και ζουν τη ζωή τους όπως την θέλουν. Κυρίως εκείνη. Έτσι πιστεύουμε όλοι, αλλά φαίνεται ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά.  
Το ζεύγος περίμενε ότι μετακομίζοντας τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά θα ησύχαζε και θα κατάφερνε να ζήσει τη ζωή του όπως την είχε φανταστεί. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς, έτσι αφού τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν εξοργιστεί και τους περιμένουν στη γωνία. Οι παπαράτσι έχουν κατακλύσει την περιοχή με αποτέλεσμα το ζευγάρι να είναι «φυλακισμένο» μέσα στο πολυτελές και τεράστιο σπίτι του. Ξέφυγαν από τη φυλακή του παλατιού μόνο και μόνο για να κλειστούν σε μια διαφορετική φυλακή, όπως επιμένουν τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. Τα οποία, επίσης αναφέρουν ότι η Μέγκαν και ο Χάρι σκέφτονται να μετακομίσουν στο Λος Άντζελες στο προσεχές διάστημα. Η Μέγκαν Μάρκλ, άλλωστε, έμενε εκεί μέχρι να μετακομίσει στο Τορόντο λόγω Suits, ενώ εκεί ζει και η μητέρα της.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κατάνυξη και λαμπρότητα γιορτάζουν οι πιστοί σε όλη τη χώρα σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, την Ανάσταση του Θεανθρώπου και τη νίκη της ζωής επί του θανάτου.   Το έθιμο προστάζει τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο με μια 49χρονη γυναίκα να δολοφονεί τον 70χρονο πατέρα της το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (04/05/2024), ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ειδοποίησε η ίδια . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανείπωτη τραγωδία την Μεγάλη Παρασκευή (03/05/2024) σε χωριό στη Λιβαδειά καθώς μια 15χρονη μαθήτρια βρέθηκε νεκρή μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της. Αμέσως οι γονείς της ειδοποίησα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις απογευματινές ώρες χθες, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με μοναδικό επιβαίνοντα τον χειριστή του, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Σάμου. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σας αρέσει να περπατάτε στα ταξίδια σας και να γνωρίζετε το μέρος που επισκέπτεστε με τα πόδια; Αυτές οι πόλεις διευκολύνουν τους περιπάτους με μονοπάτια, περατζάδες, μικρότερη πιθανότητα για βροχή κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, επίσημα Γέφυρα Χαρίλαου Τρικούπη, θα φωταγωγηθεί το βράδυ της 8ης Μαΐου στα χρώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να υπενθυμίσει στους πολίτες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δύο ειδικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας προγραμματίστηκαν για την ίδια ημέρα, την Δευτέρα 13 Μαϊου. Μάλιστα η μία θα αφορά την έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσεις, ενώ η δε
Image
Image

Search